Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Villarreal - Getafe


Spela!
Datum: Fredag 2024-02-16 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: X2
Odds: 1.83
Bolag: Speedybet

Rekarens Spelmotivering

Villarreal med en mycket svag säsong så här långt och formen är allt annat än bra, vunnit en av sina sju senaste matcher. Alla anledningar att titta till höger här i jakten på värde.

Villarreal får vi slå fast är en av La Ligas största besvikelser den här säsongen och Marcelino har inte alls fått ordning på det här bygget, som i alla fall inför 23/24 förväntades slåss om Europa. Vi hittar de istället först på en 13:e plats i tabellen och de har närmre ner till Cadiz och en 18:e plats, än just Europa. Det sammanfattar läget väldigt bra och bekräftar även det stora misslyckandet, vi är trots allt hela 24 omgångar in här.

6 vinster av 24 möjliga lyder alltså facit för detta Villarreal i La Liga inför fredagens fight mot Getafe, väldigt få vinster har det blivit och addera därtill att de har en målskillnad som lyder 34-46(!). Det är fruktansvärt dåligt vill vi påstå, 46 insläppta mål sticker ut kraftigt och bara två lag La Liga är sämre på den fronten, den överlägsna tabelljumbon Almeria och nästjumbon Granada, som även de har en jättesvag säsong. Ett Villarreal alltså som håller en väldigt låg nivå här i år och därför har vi som sagt även alla anledningar att tro lite extra på bortalaget i den här matchen. Getafe är bra den här säsongen och har noterats för poäng i 17 av 24 matcher, formen även den positiv med en vinst här närmst mot Celta (3-2) och ett kryss mot Real Betis i Sevilla i omgången innan (1-1).

Vi tänker därför att Getafe per automatik bör ha en god chans här på östkusten, Bordalas har verkligen fått ordning på det här bygget – tillskillnad från vad Marcelino lyckats åstadkomma i Villarreal – och Getafe är pålitliga. De är stabila och plockar sina poäng, och det gör man eftersom man även har en jättefin offensiv med bland annat en Mayoral i superform. Han har redan gjort 15 mål den här säsongen och placerar sig därmed på en andraplats i skytteligan här i La Liga – bara Bellingham har gjort fler. Dessutom är Greenwood jättebra i detta Getafe, han bidrar otroligt mycket i offensiven (5+5) och ser vi därför till totalen, så har Getafe en minst sagt härlig offensiv. Det i kombination med ett Bordalas-försvar, vilket vi vid det här laget vet håller en bra nivå. Ett otroligt disciplinerat Getafe som jobbar hårt och har klass i offensiven alltså, därför en mycket bra idé att titta till höger här när Speedybet trissat upp oddset på Getafe till en bit över 3.50x degen. Det måste utnyttjas.

Villarreal kliver in i fredagens fight med Pedraza, Terrats, Parejo, Pino och Denis Suarez out, alla skadade här inför och även Bailly och Foyth riskerar att missa det här mötet – just nu båda ett frågetecken och därmed osäkra till spel. Parejo får vi slå fast är ett tungt avbräck, kanske Villarreals viktigaste spelare den här säsongen och han är även den mannen som lirat flest minuter efter målvakten Jorgensen. Pedraza och Foyth även de två tänkta att starta varje fight.

För Getafes del ser det bättre ut rent truppmässigt får vi slå fast, perfekta förutsättningar till och med här inför fredagen då man alltså bara har långtidsskadade Mauro Arambarri out här. Han har inte lirat en fight för Getafe sedan den 21 oktober och står totalt sett på blott 193 minuter i La Liga den här säsongen. Inte en lirare som på något sätt satt avtryck alltså, utan Getafe kan vi konstatera mår otroligt bra och kliver i princip in här med en fullt frisk trupp.

Så otroligt många detaljer som faktiskt talar för Getafe här och vi lockas därför också av X2 här när de nu ställer fram det här värdet, det är ett fantastiskt sådant vill vi till och med påstå då vi just nu alltså får 1.83x insatsen för dubbelchansen. Det är på tok för högt i vår värld i och med hur svaga Villarreal är just nu, misslyckats med att besegra Alaves, Cadiz och Mallorca här under de senaste veckorna och har då dessutom hunnit med att torska mot Las Palmas med 3-0. X2 klickas in här och vi säger 1-1/2-1 Getafe.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se