Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Inter - Salernitana


Spela!
Datum: Fredag 2024-02-16 21:00
Land: Italien
Liga: Serie A
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.08
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Atletico Madrid väntar för Inter på tisdag i nästa vecka och lite av fokuset lär man redan nu ha på den åttondslfinalen, men absolut att man slår Salernitana ändå. Skillnaden jättestor här.

Juventus torskade på nytt här i måndags och det innebär i princip öppen gata här för Inter framöver, besegrar de Salernitana här på fredag infinner de sig hela 10(!) poäng före Juve och vi kan nog därmed även konstatera att de även vunnit Serie A den här säsongen. De är så pass mycket bättre än Juve trots allt, så även fastän Champions League väntar här framöver, så ser vi verkligen inte Inter tappa mark i Serie A, utan snarare bara utöka avståndet ner. Det vore trots allt det mest rimliga i och med hur lagen faktiskt ser ut just nu.

Inter spelar på en helt otrolig nivå i dagsläget och går från klarhet till klarhet under Inzaghi, det räcker egentligen bara att titta närmre på deras målskillnad här i Serie A för att bilda sig en snabb uppfattning om vad de faktiskt åstadkommit såhär efter 23 spelade matcher. 55-12 lyder den alltså, 12 insläppta mål på 23 matcher, det är nästan galet och då har man alltså öst in mål samtidigt. Jämför den målskillnaden med Juventus 36-15. En enorm skillnad här.

Inter kliver dessutom in i fredagens fight med sju raka vinster och relevant att lyfta i samband med den sjuan är att man ställts mot bland annat Roma, Juventus, Napoli och Lazio. Det säger allt, Inter är överlägsna som sagt och vi kan därför inte se de, i det här skicket, tappa poäng här hemma mot Salernitana. Oavsett elva de faktiskt formar den här fredagen. Lite rotation bör vi trots allt kunna räkna med att få se här, Atletico är ett otroligt tufft motstånd och där kommer Inzaghi att vilja ställa fram en fräsch elva.

Inter kommer till spel på fredag utan Acerbi, Frattesi och Cuadrado men det är samtidigt också bara de tre avbräcken man har, alltså inga avstängningar eller andra skador. Därför får vi slå fast att skadeläget ser bra ut ändå, Acerbi och Frattesi är på väg tillbaka dessutom och de båda väntas göra comeback redan den här månaden. Därför kan Inter även rotera här utan att tappa allt för mycket kvalité.

För Salernitanas del är Bradaric definitivt out här med en avstängning och så har man även Fazio och Gyömber borta på grund av skada. Tungt tapp i Bradaric här som är den mannen i Salernitana som gjort flest minuter den här säsongen efter Candreva. Även mittbacken Gyömber ett tungt avbräck såklart, ordinarie i det här laget trots allt och lirat kontinuerligt under 23/24.

Så ett något sargat Salernitana här men ett Salernitana som i alla fall får ställas mot ett Inter som har sju poäng ner till Juve inför det här mötet, med matchen mindre spelad, och som har Atletico här om bara fyra dagar. Det är tacksamt i alla fall, Inter kommer absolut inte att gå för 4-0 och 5-0 och 6-0 här, utan är supernöjda – är vi helt övertygade om – med ett 2-0-resultat här på San Siro. Sen lär man bara spela av matchen. Därför tycker vi också om Inter & under 3.5 mål till 2.08x degen hos No Account Bet supermycket här, Inter släpper uppenbarligen inte in några mål och fyra mål gör man inte den här fredagen. Vi säger 2-0, max 3-0 här.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se