Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 15/2


Spela!
Datum: Torsdag 2024-02-15 18:44
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 7. Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 18:44.

Europatipset här med sex matcher från Europa League och resterande från Conference League och som bekant så är det slutspelet som rullar igång här. Mycket spänning därför och i vanlig ordning jobbar vi ett 768 raders system och det öppnar upp för en del möjligheter här på torsdag. Vi garderar bland annat Ajax här som streckas närmre 90% mot Bodö/Glimt och så känner vi att Betis kanske inte förtjänar ett så här stort favoritskap inför Dinamo Zagreb hemma. En aning överstreckade i alla fall säger vi, ingen Isco och då har de redan sedan tidigare problem med målproduktionen. Mer om det och mycket annat längre ner här i inlägget. Vi kör!

1. Feyenoord – Roma, 1X

Feyenoord en rimlig favorit att backa här i match nummer 1 känner vi, de har genomfört en fantastisk januari månad och även här i februari har man bara fortsatt tuffa på. Obesegrade här nu sedan den 13 december 2023 och då har man alltså besegrat PSV (det första laget i Nederländerna att göra just det den här säsongen), och AZ två gånger om sedan dess. Starka här hemma dessutom, de slog just detta Roma med 1-0 på De Kuip i fjol och bör ha en god chans att upprepa det här igen på torsdag. Men! Det har skett ett tränarbyte i detta Roma som gett effekt, krysset därför ett givet tecken att ha med i ett större system. Vi jobbar därför 1X.

2. Milan – Rennes, 1

Milan närmar sig 80% här men det känner vi finns fog för då skillnaden här i vår värld är jättestor, Milan superstabila och vi tycker även de genomfört en bra säsong så här långt. Att de har hela 10 pinnar ner till fjärdeplatsen i Serie A tycker vi säger mycket, dessutom har man ett bra CL-gruppspel med sig in här och imponerade emellanåt stort där dessutom. Rennes må vara på kraftig uppgång men att de vann sin första bortamatch i Ligue 1 så sent som den 20 december här säger allt. Vi klickar in ettan och stannar även där.

3. Galatasaray – Sparta Prag, 1

Både Galatasaray och Sparta Prag har så här långt genomfört superfina upplagor i sina respektive länder men absolut att Super Lig håller en högre klass än den tjeckiska. Gala har dessutom bevisat sig hålla i Champions League, superfina matcher där under hösten, mot bland annat ett Bayern München. Vi spikar Galatasaray här som vunnit åtta(!) raka fighter. 2-0?

4. Lens – Freiburg, 1X

Lens numer med tre raka vinster här i Ligue 1 och de har verkligen lyckats skaka av sig en svag höst här under de senaste veckorna, fjolårets tabelltvåa klättrar snabbt i tabellen och har nu bara fyra pinnar upp till en andraplats. De är med andra ord tillbaka och därför bara rimligt att de står som favorit här hemma, de är jättekompakta på Stade Bollaert-Delelis och släpper i snitt in 0,90 mål/match här. Utgångstecknet därför någonstans givet i ettan men krysset kommer vi inte från är intressant då procenten väl ändå stuckit iväg lite väl mycket? Närmre 70% här och då är Freiburg ändå bra. Vi kör därför 1X och jobbar 0-0.

5. Shakhtar Donetsk – Marseille, 1 2

Jättesvårt att veta var detta Shakhtar står i dagsläget då de inte lirat en tävlingsmatch sedan den 13 december, en sak vet vi däremot, att Marseille är allt annat än att lita på just nu och här borta, har man inte alls övertygat. Vi gillar därför gaffeln här, vidöppen fight det här och Shakhtar spelar sällan oavgjort. Antingen vinner de och spelar otroligt bra, eller så får vi just se motsatsen här.

6. Young Boys – Sporting Lissabon, X2

Sporting Lissabon är inne i en fantastisk period just nu och därför känns det rätt att backa de här trots spel på bortaplan mot ett knepigt motstånd. De är det bättre laget här, öser in mål och har även en förstaplats i Portugal i sina egna händer, vilket sammanfattar läget bra. Förlorar inte här. X2!

7. Molde – Legia Warszawa, 1X2

Ett Molde som inte lirat tävlingsfotboll på lång tid nu (sedan den 9 december) och så ett Legia Warszawa här som haft ett långt uppehåll i den polska ligan fram till den 9 februari. En tävlingsmatch har de därför hunnit lira sedan den 20 december och statusen får vi därför slå fast är en aning oklar här inför. Jämnbra lag dessutom, det öppnar väl upp för alla typer av utfall här i Norge. Vi klickar in alla tecken och skippar huvudvärken.

8. Ajax – Bodö/Glimt, 1X

Stor favorit här i Ajax och det är såklart rimligt i Amsterdam men när man närmar sig 90% så blir även per automatik andra tecken spännande att titta på. Bodö/Glimt dessutom ett gäng som har en skräll i sig, vi vet vilken fin nivå de nått tidigare i Europa och Ajax har samtidigt en tuff säsong bakom sig så här långt. Bättre nu än under hösten, men absolut sårbara. Krysset (10%) klickas in!

9. Royale Union SG – Eintracht Frankfurt, 1X

Royale Union är obesegrade här på Lotto Park sedan den 16 september 2023 och har då haft tuffa motståndare som tittat förbi här, Liverpool bland annat, vilka man slog med 2-1, men även tabellen talar sitt tydliga språk i Belgien. USG är överlägset bäst i sin serie med 11 pinnar ner till närmsta motstånd och 1X känns därför superrimligt här. Eintracht har bara vunnit 3 av 11 möjliga fighter på bortaplan i Bundesliga, dagsformen dessutom svag. 2-1 eller 1-1!

10. Real Betis – Dinamo Zagreb, 1X

Real Betis ett gäng att gardera känner vi efter att ha bevittnat deras fighter i Europa League under hösten, otroligt bleka i de sex matcherna får vi slå fast och att de hamnade efter ett Sparta Prag och Rangers säger det mesta. Nu är det slutspel i Conference League som gäller och Dinamo Zagreb tror vi inte direkt räds detta Betis, bör kunna stå emot bra här då Betis gör väldigt få mål (28 mål på 24 ligamatcher). De har dessutom sin bästa offensiva spelare out här i Isco. Vi plockar med krysset när Betis närmar sig 80%(!).

11. Sturm Graz – Slovan Bratislava, 1

En spik vi känner bara ska hålla här trots Slovans fina form inför, stor skillnad trots allt när det kommer till dessa ligorna och Sturm Graz håller dessutom en bra nivå tycker vi. Hade det tufft i Europa League under hösten men Atalanta och Sporting var en nitlott – här i Conference League blir det annorlunda. Sturm Graz tar sig vidare tryggt.

12. Olympiakos – Ferencvaros TC, 1

Ytterligare en spik vi tycker är given här när storklubben Olympiakos agerar hemmalag i Europa-sammanhang, de har en fin historia här i Europa och brukar kunna få till positiva resultat. Kommer närmst från en storvinst mot TSC här hemma i gruppspelet i EL och slog även West Ham i matchen innan. Ferencvaros samtidigt inte ens först i Ungern längre, Paksi toppar den tabellen och det säger väl ändå något. Vi klickar in ettan och stannar där. 2-0 här, minst.

13. Servette – Ludogorets, X2

Vi har hoppat mellan 1X och X2 här i match nummer 13 och landar till slut i det sistnämnda då det faktiskt bara är rimligt att jobba de lägre procenten här, Servette inte alls en trygg favorit utan de har tappat poäng i mer än hälften av sina matcher i seriespelet den här säsongen. Ludogorets dessutom otroligt svåra att få hål på, släppt in 12 mål i ligaspelet på 19 matcher. Vi utgår därför från att Servette får det kämpigt här mot ett Ludogorets som vunnit sina tre senaste matcher i Europa (mot Fenerbahce bland annat).

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se