Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

AC Milan - Rennes


Spela!
Datum: Torsdag 2024-02-15 21:00
Land: Italien
Liga: Europa League
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.84
Bolag: Speedybet

Rekarens Spelmotivering

Superform på Rennes här inför torsdagens fight och det öppnar upp för en öppen historia på San Siro. Vi räknar med att Milan får det tufft.

Fin form på både detta Rennes alltså och Milan här inför torsdagens fight i Europa League och därför är även känslan om att det är en aning öppet här, visst är Milan ett bättre lag i grund och botten men absolut att ett miljöombyte kan komma att ställa till det för Milan lite, dessutom har Rennes inte jättemycket att förlora här utan mår säkert jättebra av att Milan kliver in här som favorit och att alla just förväntas sig att Milan ska vinna.

Vi utgår i alla fall från att Milan bjuds på en fight här, det är det vi säger men över 90 minuter bör någonstans ändå Milan stå där som favoriter på San Siro. Men Rennes är samtidigt inne i en otroligt fin period just nu och gör mycket mål, det ska lyftas, de har vunnit alla sina fem senaste matcher i Ligue 1 och är obesegrade dessutom sedan den 14 december 2023. Sju vinster av åtta möjliga här sedan den 20 december och då har man dessutom vunnit sju av dem.

Så vi bör rimligtvis kunna utgå från att Rennes i alla fall hamnar i målprotokollet här på torsdag, de har gjort 20 mål på sina 8 senaste fighter och har väldigt många spelare i det här laget som kan göra mål. Det är inte bara en lirare som steppar fram hela tiden utan hela sju lirare i det här laget har gjort minst tre mål i ligaspelet och det är mycket. Kollektivet är en den stora styrkan här och det bör kunna räcka långt på San Siro. Så ett mål hänger man i alla fall, och extra stark är den känslan i och med Milans truppläge här inför.

Milan kliver in i torsdagens fight utan sin kapten Calabria här som tvingades av banan med en skada här närmst mot Napoli, då är som bekant även Kalulu och Tomori out sedan tidigare. Tre avbräck i ett försvar och det kommer vi inte från påverkar detta Milan, vi har fått se ett Milan som släpper in betydligt fler mål här på slutet och nu höll man förvisso nollan mot Napoli här närmst, men innan det mötet, släppte man in minst två mål i tre raka matcher i Serie A (bland annat mot Frosinone och Udinese). De hade dessutom bara hållit nollan intakt inför Napoli, vid ett tillfälle sedan den 30 december. Så ett Milan som verkligen går att såra här.

Rennes har samtidigt bara Enzo Le Fee och Fabian Rieder (blott 251 minuter den här säsongen) out här, inga nya avbräck sett till senast och det innebär att vi kommer att få se bästa möjliga Rennes här på torsdag. Samma lag som lirat en fantastisk fotboll här under de senaste veckorna och det talar starkt för att de bibehåller sin fart.

Med det sagt så passar vi på att klicka in BLGM – Ja här till fina 1.84x insatsen hos Speedybet, ett odds vi anser borde ligga betydligt närmre 1.70 i och med hur mycket mål de båda lagen gjort här på slutet, samt i och med hur skakigt Milans försvar varit. Milan är samtidigt en målgaranti framåt får vi slå fast, de har nätat i 18 raka fighter inför torsdagen. 1-1 eller 2-1 Milan.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se