Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Galatasaray - Sparta Prague


Spela!
Datum: Torsdag 2024-02-15 18:45
Land: Turkiet
Liga: Europa League
Spel: Galatasaray – över 1.5 mål
Odds: 1.70
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Galatasaray flyger fram just nu och här tänker vi bara att den positiva trenden fortsätter. Fint värde identifierat här.

Det är en minst sagt häftig toppstrid vi har att göra med i Super Lig den här säsongen där Fenerbahce och Gala ser ut att pusha varandra hela vägen in här i slaget om ligaguldet. Gala etta just nu på 66 poäng och Fenerbahce på 64 och det är en otrolig säsong de båda lagen genomfört än så länge. Gala har vunnit 21 av 25 möjliga fighter och bara förlorat en enstaka ligamatch. Addera därtill en målskillnad som lyder 52-14.

En jättesatsning gjorde som bekant av Galatasaray i sommar, och det har uppenbarligen gett utdelning. Man har plockat in ett flertal stjärnor och även sommaren innan, gjorde man alltså samma sak och det är numer bara att slå fast att den här upplagan av Galatasaray är stjärnfylld. Och tillskillnad från förr, har man även blivit ett urstarkt kollektiv och spelar tillsammans. Så har det inte alltid varit som bekant.

Och ser vi till hur Galatasaray har presterat här på hemmaplan så kan vi slå fast att de vunnit ALLA sina matcher i ligaspelet, 13 vinster av 13 möjliga och 32-9 i målskillnad, det är ett fantastiskt facit och vi alla minns väl dessutom Gala i Champions League under hösten, det är absolut inte så att de bara presterat i den inhemska serien utan de gav Bayern en ordentlig fight här i Istanbul i oktober månad och förtjänade kanske till och med att vinna. De vann xG-fighten i det mötet i alla fall. Fyra poäng mot United är heller inte fy skam och så bara en uddamålsförlust mot Bayern på Allianz Arena. Så ett flertal bra insatser från Gala i Europa så här långt och Sparta Prag utgår vi därför från att man besegrar relativt tryggt här hemma, truppen är bred, formen fantastisk och så har man massvis av kvalité i det här laget – kvalité Sparta Prag inte riktigt ska kunna mäta sig med.

Förutsättningarna rent truppmässigt är bra för Galatasaray här inför torsdagen då bara Ziyech, Oliveira och Bardakci ser ut att vara out här, Ziyech missar definitivt det här mötet men de andra två sägs i alla fall kunna hinna tillbaka här. Det ska vi dock inte utgå från. Följande manskap lär därför formas på banan här; Muslera; Ayhan, Sanchez, Nelsson, Kutlu; Demirbay, Torreira; Yilmaz, Mertens, Zaha; Icardi. Ett starkt lag det här och en fronttrio som onekligen sticker ut, men även presterar – 22 mål har Gala gjort på sina 7 senaste matcher.

Därför en bra idé här tycker vi att syna två Galatasaray-mål hos No Accouint Bet, alltså Gala över 1.5 mål i matchen till 1.70x insatsen. Ett bergsäkert spel till och med vågar vi påstå och hade snarare räknat med att ett odds skulle landa på runt 1.60 här.

Sparta Prag må flyga i Tjeckien men ett Europa League-slutspel är någonting helt annat, speciellt här när man ställs mot ett så här pass tufft motstånd på bortaplan. Vi är dessutom helt övertygade om att Gala inte alls är nöjda med 1-0 här, utan de är väl medvetna om att det här är ett dubbelmöte vi har att göra och vinner hemskt gärna med två baljor eller fler. För att sedan bara spela av matchen i Prag nästa vecka.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se