Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

PSG - Real Sociedad


Spela!
Datum: Onsdag 2024-02-14 21:00
Land: Frankrike
Liga: Champions League
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.87
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Vi ser absolut Real Sociedad orsaka problem för PSG över 180 minuter, otroligt svårslagna och PSG är skakiga. Allt annat än en garanti här hemmalaget.

Det är bara att slå fast att PSG brister på alldeles för många plan för att vinna Champions League den här säsongen, det har vi fått bekräftat vid otroligt många tillfällen vill vi påstå och gruppspelet i Champions League är väl en tydlig indikation på det. De samlade blott på sig åtta poäng och vann bara två av sex matcher, och visst hamnade man i dödens grupp, men ska man vinna Champions League så är det just den typen av lag man ska besegra, i alla fall i 7 av 10 fall. Eller 8 av 10.

PSG är inte alls där alltså och vi höjer därför ett varningens finger här för Real Sociedad, över 180 minuter blir det såklart svårt att få omkull Mbappe & Co, men Real Sociedad slår vi fast är lite av ett mardrömsmotstånd för detta PSG så här på förhand. Ett hårtarbetande kollektiv som alltid ger sitt allt och som är otroligt disciplinerade, den typen av motstånd är aldrig kul att ställas mot och känner vi PSG rätt, så avskyr de den här typen av uppgift lite mer än alla andra lag här i Europa.

Dessutom tycker vi även PSG:s defensiv ska hightightas lite extra här, den har inte alls hållit någon vidare kvalité den här säsongen. Fyra insläppta mot Newcastle minns vi väl alla, förlusten mot Milan på San Siro likaså och även 1-1-resultatet mot Newcastle just här hemma i Paris. Sen är det bara att konstatera att PSG lirar åttondelsfinal på grund av en mycket tveksam straff som Mbappe satte i slutminuterna mot Dortmund, även det en insats som inte alls övertygade och slår vi ihop allt detta så får vi faktiskt en bild av PSG som inte alls är nära lag som Real Madrid, Man City, Arsenal eller Bayern München. Vi håller även Inter och Atletico högre. Bilden må vara något vinklad kanske, eller överdriven men absolut att siffrorna bekräftar ett och annat, det här PSG har även inför onsdagen här släppt in mål i fem raka matcher och detta mot svagt motstånd dessutom, bland annat mot division 3-gänget Orleans och Strasbourg. Sociedad har alla anledningar att tro på ett avancemang här, så enkelt är det. Och absolut att de kliver in med exakt den inställningen.

Kimpembe, Skriniar, Rico, Mendes och Kurzawa är alla fyra definitivt out här för PSG men annars ser läget bra ut i truppen och man kunde även här i helgen vila lite spelare i form av Mbappe, Donnarumma, Hakimi, Marquinhos och Zaire-Emery som alla startade bänk här mot Lille. Positivt, men Skriniar out innebär att Danilo kliver in här och bildar mittlås med Marquinhos.

För Real Sociedads del saknas fortsatt Becker, Tierney, Odriozola, Fernandez och Munoz, men Oyarzabal förväntas vara tillbaka här och även Kubo kommer att starta på nytt här som gjorde comeback här i helgen efter att ha lirat asiatiska mästerskapen med sitt Japan. Så okej förutsättningar för detta Real Sociedad inför onsdagen.

Ett Real Sociedad vi däremot får slå fast kliver in med en mycket tveksam form här, det ska i alla fall lyftas, de har inte vunnit någon av sina fyra senaste fighter och dessutom, otroligt nog blivit nollade i alla dessa matcher. Vi tänker dock bara att det är en detalj som talar för att de faktiskt nätar här på onsdag istället, de närmar sig ett mål nu och vi har väldigt svårt att se att den måltorkan ska kunna hålla i sig mycket längre än så här. Det finns massvis av kvalité i det här laget och det tycker vi de någonstans bevisade i gruppspelet också, de vann sin grupp för Inter med en bättre målskillnad och det säger en del.

Vi klickar in BLGM – Ja här till 1.87x insatsen hos No Account Bet och gör det i och med PSG:s svajiga defensiv, känns tryggt trots Sociedads form alltså. Vi räknar med att spanjorerna steppar upp här i samband med att det är en av klubbens största matcher någonsin. 2-1 PSG, kanske 3-1 om Mbappe har en fin dag, men vi stänger heller inte dörren för detta Sociedad som sagt, 1-1 är inte alls omöjligt här i Paris.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se