Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Lazio - Bayern München


Spela!
Datum: Onsdag 2024-02-14 21:00
Land: Italien
Liga: Champions League
Spel: Bayern -1.0 mål
Odds: 2.20
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Vi utgår från att Bayern München steppar upp efter nederlaget mot Bayer Leverkusen och då ska Lazio inte ha en chans här. Stor skillnad, på alla plan.

Champions League-dags här och åttondelsfinaler alltså där vi rimligtvis bör kunna utgå från att Bayern vaknar till liv en aning, för det brukar de göra trots allt, när CL rullar igång och det räcker bara att titta närmre på deras facit från tidigare upplagor för att bilda sig en uppfattning om hur starka man brukar vara här, oavsett dagsform och hur det faktiskt sett ut i Bundesliga.

Vi bör även kunna utgå från att Bayern trots allt reagerar här, storförlust mot Leverkusen där man dessutom hamnade efter ordentligt i jakten på ytterligare ett ligaguld och det är ett ordentligt slag mot laget och hela klubben såklart. 3-0 till Xabi Alonsos Leverkusen, det är med all säkerhet någonting som stör Bayern avsevärt mycket och ser vi till tidigare förluster för Bayern så har de i princip reagerat vid varje tillfälle.

Lazio ser vi dessutom som ett klart sämre lag än Leverkusen, de har det jobbigt i Serie A den här säsongen och infinner sig bakom Fiorentina, Roma, Bologna och Atalanta vilket säger det mesta, blott 11 vinster av 23 möjliga i seriespelet och addera därtill att de bara gjort 28 mål. Ett gäng som inte alls sprider någon skräck i dagsläget, utan som är ganska så mediokra får vi slå fast. Sarri har inte alls fått ordning på det här laget eller utvecklat det från i fjol, utan ett tydligt steg ner och det är ett motstånd Bayern besegrar enkelt över 180 minuter. En trygg bortavinst vore inte alls överraskande att se här i Rom, vi imponeras som sagt inte av detta Lazio utan det hela är tydligt, så fort svårighetsgraden höjs, så vinner de inte. Det har bekräftats flera gånger om här under de senaste veckorna, de slår ett Cagliari, men förlorat klart mot ett Atalanta och Inter. Kryss dessutom däremellan mot ett svagt Napoli. De fyra resultaten slår fast var Lazios nivå faktiskt ligger väldigt bra i vår värld.

Patric är Lazios enda bekräftade avbräck här inför onsdagens fight och det får vi slå fast är ett superläge rent truppmässigt, alla Sarris bästa gubbar är alltså tillgängliga här, men det är samtidigt i princip det enda som faktiskt talar till deras fördel.

Bayern Munchen kommer samtidigt till spel här utan Coman, Gnabry, Laimer och Sarr, men annars ser skadeläget bra ut får vi slå fast och Tuchel kan därför komma att ställa fram Kimmich, Goretzka, Sane, Muller, Musiala och Kane här. Ett lag som faktiskt bara ska köra över detta Lazio, kanske inte i form av mål, men absolut att de kommer att trycka gasen i botten här direkt från matchstart och får de in en balja innan 45, ja då räknar vi med att Bayern vinner med två mål.

Bayern (-1 asian handicap) testas därför här till mycket fina 2.20x insatsen hos Bethard, insatsen tillbaka vid en uddamålsseger och mot Lazio är det fantastiskt värde vill vi påstå. Allt över 2.00 är intressant här, trots att Bayern föll med 3-0 här i helgen. Vi får absolut inte underskatta hur bra Leverkusen faktiskt är, ett av världens bästa fotbollslag just nu och därför sänks svårighetsgraden ett par snäpp här. Vi säger 3-1 Bayern München.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se