Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

RB Leipzig - Real Madrid


Spela!
Datum: Tisdag 2024-02-13 21:00
Land: Tyskland
Liga: Champions League
Spel: 2
Odds: 2.28
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Real Madrid till en bra bit över dubbla insatsen här inför tisdagens Champions League-möte mot Leipzig. Lite väl högt känner vi.

Real Madrid entrar såklart den här åttondelsfinalen som stor favorit sett till 180 minuter men här i Tyskland är ändå spelbolagen inne på att Real Madrid har mindre än en 50-procentig chans att vinna och det måste vi väl ändå utnyttja här?

Ett otroligt starkt Real Madrid vi har framför oss och ett lag som bara ser ut att bli bättre och bättre, trots alla allvarliga skador på nyckelspelare i försvarspelet. 4-0 mot Girona här närmst dessutom där vi fick se ett överlägset Real Madrid som verkligen spände musklerna i seriefinalen, Vini kröntes av Ancelotti till världens bästa spelare och även fastän Bellingham saknas här på tisdag, så har man alltså tillräckligt med muskler för att vinna den här matchen även här i Tyskland.

Stor rutin i bortalägret såklart när det kommer till dessa sammanhang dessutom, Leipzig har även de lirat ett par åttondelsfinaler nu men absolut att det är stor skillnad här, dessutom är det här ett Leipzig som inte alls övertygat under säsongen 23/24. De har varit en stor besvikelse till och med och addera därtill att de bara vunnit en av sina sex senaste matcher i Bundesliga. Det här är ett lag som absolut tappat kraft sett till i fjol och tidigare säsonger, de har förlorat stort mot Stuttgart nyligen (5-2) och även släppt in tio mål på sina fyra senaste matcher. Real till en bit över dubbla degen är därför även taget här alla dagar i veckan, ett måste i princip i vår värld.

Skadeläget ser bra ut för hemmalaget här då man bara har Haidara out med en skada, inga avstäningar alltså och inga andra avbräck och det är i alla fal väldigt positivt för Leipzig. De kliver in här med bästa möjliga förutsättningar rent truppmässigt och det är såklart en förutsättning för att ens kunna mäta sig med Real.

Real Madrid saknar Courtois, Militao, Alaba, Bellingham och Rudiger, tre mittbackar out alltså men Nacho är i alla fall tillbaka och det är samtidigt bara slå fast att Carvajal löste mittbackspositionen galant mot Girona här närmst. De två i mittlåset känns betryggande, Tchouameni är även han ett alternativ där och har gjort det jättebra och sen vet vi att, trots en Bellingham out, att det finns gott om kvalité på ett Real Madrid-mittfält. Vini är glödhet och även Rodrygo, Ancelotti kan även slänga in en Modric här eller helt enkelt lyfta upp Tchouameni på ett mittfält, vilket mycket talar för att det är just det Ancelotti kommer att bestämma sig för här.

Vi är helt enkelt inte jätteoroliga över Real Madrids avbräck här, de är så pass bra just nu och kommer bara att växa ytterligare i samband med att det är åttondelsfinal i Champions League som väntar. Det är vi helt övertygade om och klickar därför också in det raka spelet här till 2.28x insatsen hos No Account Bet. Alldeles för bra värde för att låta bli, Leipzig har alltså förlorat tre av sina fem senaste fighter och mår allt annat än bra. 2-2 mot ett ganska så dåligt Augsburg här närmst i helgen. 2-1/0 Real Madrid!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se