Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Crystal Palace - Chelsea


Spela!
Datum: Måndag 2024-02-12 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Över 2.5 mål & BLGM – Ja
Odds: 2.08
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Ständigt oklart med detta Chelsea men mål gör de och mål släpper de in. Målen här därför intressant att investera en slant i.

Chelsea med en tung förlust här närmst i Premier League och Pochettino i samband med det otroligt pressad såklart men där han någonstans lyckades förlänga sitt jobb i och med vinsten på Villa Park här i veckan. Ett otroligt överraskande resultat får vi slå fast, förvisso FA Cupen men att Chelsea går och vinner på Villa Park stack ut och extra mycket så såklart då de gått riktigt svag på bortaplan den här säsongen. Chelsea har förlorat sex av elva matcher på resande fot i Premier League.

Att välja Chelseas sida här på måndag känns därför inte helt rätt, de är allt annat än pålitliga i dagsläget utan har fortsatt stora problem i defensiven. Alldeles för dåliga där, de har släppt in fyra mål i två raka matcher i Premier League och vi kan därför inte stänga dörren för Crystal Palace på Selhurst Park. En formsvag värd må de vara men alla lag kan uppenbarligen såra detta Chelsea och det räknar vi därför med att Palace gör. Åtminstone vid något tillfälle.

Målen superspännande här av just anledningen, rimligtvis bör vi kunna utgå från att vi får se mål åt båda håll då Chelsea i princip i varje match bjudit till på den fronten. Lite av en garanti får vi konstatera då deras totala målskillnad lyder 38-39. Minus(!) i målskillnadskolumnen alltså, efter 23 spelade matcher i Premier League. Det säger allt. Vi räknar med att få se minst tre mål här på måndag.

Crystal Palace får vi konstatera fortsatt lider tungt av skador, Olise är som bekant out och blir detta dessutom ett tag framöver nu samt att Guehi, Doucoure, Holding, Eze och Rak-Sakyi alla är borta. Så ett försvagat Palace både defensivt och offensivt, men här är vi samtidigt inte allt för oroliga över att de inte ska göra mål, visst hade uppgiften varit enklare med en Olise och Eze på banan men Chelsea här garanterar i princip baklängesmål på bortaplan och vi är därför övertygade om att Palace i alla fall hänger en balja. De har vunnit två raka matcher på Selhurst Park dessutom och gjort sammanlagt sex mål. Tillräckligt övertygande i vår värld.

Chelsea kliver in här utan Badiashile (skadade sig på nytt här mot Villa i veckan), Cucurella, Fofana, James, Ugochukwu, Lavia och Sanchez som alla fortsatt är out, men Colwill och Chalobah välkomnas i alla fall tillbaka nu och ska vara redo här. De har tränat på för fullt här i veckan. Så fortsatt ett långt från optimalt skadeläge hos detta Chelsea, det tar såklart på krafterna.

Över 2.5 mål i matchen & BLGM – Ja gillar vi därför här till 2.08x degen hos ComeOn, 2-1 åt något håll här säger vi och högst troligt är det nog ändå Chelsea som drar det längsta strået här till slut. Fin insats mot Villa här närmst trots allt, även fastän det var i FA Cupen, deras 45 första imponerade stort där. Det raka spelet på dem här till 1.75x är däremot inte intressant, lite väl lågt för att det ska vara det. De har bara säkrat fyra vinster av elva möjliga på bortaplan (dessutom förlorat fyra av sina fem senaste bortafighter i ligaspelet).

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se