Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Almeria - Athletic Bilbao


Spela!
Datum: Måndag 2024-02-12 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 2
Odds: 1.75
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Athletic Bilbao endast med tre pinnar upp till Atletico Madrid här inför omgång 24, CL är inom räckhåll och tabelljumbon räknar vi därför med att Bilbao slår här.

Athletic Bilbao i allra högsta grad med här och slåss om Champions League och det är någonting vi verkligen har väntat på tålmodigt, att Bilbao ska ta det där steget och vara med här uppe i en La Liga-tabell, efter många år på raken nu där man inte alls kommit upp i nivå.

Valverde är mannen som fått ordning på det här laget och det är bara att slå fast att Bilbao är på väg att genomföra en jättefin säsong, först och främst så ligger de just här i La Liga, på en femteplats i tabellen med tre pinnar upp till Atletico Madrid och ytterligare två pinnar upp till Barca och känslan säger att de mycket väl, med lite tur kan kliva om de båda lagen framöver och till slut även sluta trea. Ett mirakel hade det absolut inte varit i och med hur bra man emellanåt ser ut och hur ojämna ett Barca och Atletico kan vara. Vi tänker att Bilbao tror på det just eftersom att de helt enkelt har alla anledningar att göra det.

För det andra så slog Athletic Bilbao Atletico Madrid här närmst i Copa del Rey-semin, en fight som någonstans bekräftar vilken nivå detta Bilbao håller i och med att de dessutom inledde den semifinalen genom att lira borta. 1-0 där i Madrid och nu har man alltså halva foten inne i en final i Copa del Rey och det är imponerande, minst sagt. Man slår alltså då ut Barca och Atletico, och slåss samtidigt om Champions League här i ligaspelet. Otroligt starkt. Här närmst i La Liga slog man dessutom Mallorca med 4-0 vilket innebär att man numer gjort nio mål på sina fyra senaste fighter och hållit nollan intakt i tre raka matcher. Vi bör därför rimligtvis kunna utgå från att Bilbao slår tabelljumbon Almeria relativt tryggt här, trots spel på bortaplan. Skillnaden är enorm trots allt, och Almeria är dessutom historiskt dåliga i La Liga – något slags bottenrekord kommer de att ha noterats för efter 38 spelade omgångar. Sex pinnar står de noterade på just nu och då har de ännu inte vunnit en fight. 17 förluster av 23 möjliga.

Almeria entrar måndagens fight utan Leo Baptistao här som är avstängd, även Montes, Radovanovic och Kone ser ut att missa det här mötet men det är inte helt fastställt än. Frågetecken alla tre. Sedan tidigare har man dessutom Luis Suarez och Arnau Puigmal uppsatta på en skadelista. Alltså har man garanterat Suarez och Baptistao out här och det får vi slå fast är tunga avbräck, de har båda gjort fyra mål vardera i La Liga den här säsongen vilket alltså är totalt sett 8 av de alla 22 målen Almeria har gjort den här säsongen.

Bilbao har samtidigt Nico Williams, Lekue och Berenguer out här, Nico ett tungt, tungt tapp såklart och han visar sig ofta vara en nyckel i offensiven, men absolut att det är ett hanterbart läge för Bilbao mot den här typen av motstånd. Brorsan Inaki är med här och är, kan man argumentera för viktigare med sina 8+3 den här säsongen. Även Guruzeta med 9+2 kommer att starta och här finns uppenbarligen offensiv kvalité. Även Vesga har gjort mycket poäng, Sancet likaså.

Med det sagt så tycker vi helt klart 1.75x insatsen för det raka spelet på Bilbao är bra här, de gör mycket mål i år tillskillnad från tidigare upplagor och det är alltid betryggande. Vi räds därför inte Almerias hemmaplansfördel här, dessutom är deras avbräck påtagliga. Bilbao ska bara slå det här gänget och 1.75 är därför ett jättefint odds i vår värld. 2-0 eller 2-1 Bilbao.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se