Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sevilla - Atletico Madrid


Spela!
Datum: Söndag 2024-02-11 18:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 2
Odds: 2.11
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Atletico Madrid här till en bra bit över dubbla degen, alldeles för bra värde för att låta bli. Stor skillnad i Sevilla.

Det är verkligen svårt att hitta argument som faktiskt talar för att Sevilla vinner söndagens fight mot Atletico Madrid, hopplösa här under 23/24 och absolut att det rör sig om en kris i klubben just nu. De vann senast, förvisso men den ska vi verkligen vara försiktiga med att dra allt för stora slutsatser från. De slog Rayo med 2-1 i en match där Rayo vann både xG-fighten och hade 67% bollinnehav. Addera därtill att Rayo avfyrade 22 skott mot mål mot Sevillas 10. Vann hörnfighten dessutom med 6-0.

Så Sevilla hade med andra ord en del tur mot Rayo här senast och ska vi hitta ytterligare en vinst från deras sida här i La Liga så måste vi alltså gå tillbaka till den 19 december 2023. Sevilla har dessutom bara vunnit just två fighter i ligaspelet sedan den 26 september och därför är det bara att slå fast att de faktiskt tillhör skaran klubbar här i Spaniens högstaliga som är de allra sämsta. De har bara fem lag under sig i tabellen och har dessutom tre pinnar ner till nedflyttningsstrecket, och har man detta efter 23 spelade omgångar, ja då är situationen ändå väldigt allvarlig.

Ett motstånd som Atletico Madrid helt enkelt ska besegra här på söndag, trots spel på bortaplan. De är det bättre laget i grund och botten och slåss trots allt om Champions League här nu med ett jättepiggt Bilbao precis bakom i tabellen. De är pressade att vinna och kommer därför även att gå för alla tre pinnar här, dessutom är formen god med tio poäng på de fyra senaste omgångarna och skadeläget ser även det bra ut. Detaljer som får en investering i Atletico Madrid att kännas jättebra så här på förhand.

Agoume, Marcao, Kouassi, Lamela, Diaz, Salas, Gudelj och Lukebakio saknas alla för Sevilla här inför söndagens fight och det är bara att slå fast att det är förutsättningar som är långt från optimala, man har lidit stort av skador i princip under hela säsongen och listan må vara en aning kortare nu, men fortsatt påverkar det såklart. På alla plan egentligen, då allt verkligen känts rörigt kring det här laget under 23/24, med massa nya startelvor i princip i varje omgång.

Atletico Madrid kommer till spel utan Saul här som drog på sig ett femte gula kort här mot Real Madrid senast, och även Gimenez, Azpilicueta, Lemar och Vitolo är out. De tre sistnämnda inget som påverkar här får vi slå fast, och Gimenez kan man ersätta. Även Saul egentligen då Atletico Madrid har en stor bredd, det kommer vi inte från här. Det skiljer de från alla lag i La Liga, förutom Barca och Real.

Nu kan vi inte helt blunda för Atletico Madrids bortafacit här såklart som absolut inte imponerar, men oavsett vad så tycker vi en investering i Atletico här är en mycket bra idé till 2.11x insatsen hos ComeOn. Det grundar vi kanske främst i Sevillas oförmåga den här säsongen, men här ska det ändå samtidigt nämnas att det skiljer hela 28(!) poäng lagen åt i La Liga-tabellen och det demonstrerar väl ändå skillnaden tydligt. En enorm skillnad trots allt. Därför är 2.11x jättefint värde säger vi. Spelvärt ner till 2.00x här. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se