Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

West Ham - Arsenal


Spela!
Datum: Söndag 2024-02-11 15:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.84
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Givet målspel härifrån London Stadium, superfint värde identifierat hos speljätten Unibet.

West Ham kliver in i söndagens möte mot Arsenal numer med sex raka matcher utan en vinst, där fyra är från Premier League och två från FA Cupen, en dålig period för deras del men här räknar vi ändå med att man steppar upp då vi trots allt har att göra med ett derby. Dessutom slog West Ham Arsenal inte allt för längesen och den detaljen bör även den kunna tala för ett något bättre West Ham på söndag.

För det här är trots allt en tuff bortamatch för Arsenal får vi slå fast, West Ham har bara förlorat två matcher på hemmaplan den här säsongen och trots en svag form så bör vi ändå nämna att de inte förlorat en fight här i ligasammanhang sedan den 29 oktober 2023. Det är en lång tid och ett minst sagt imponerande facit, ett kvitto enbart på hur komplicerad den här bortafighten verkligen är.

Att investera en slant i Arsenal här är därför uteslutet i vår värld, absolut att vi håller oss borta från 1.55x degen för det raka spelet på gästerna och tittar istället på andra platser i jakten på värde. Arsenal må ha växlat upp men 1.55 är på tok för lågt känner vi, de har haft uppenbara problem i defensiven och bara lyckats hålla nollan intakt i en av sina sju senaste fighter och det bör kunna öppna upp för ett West Ham som gör en hel del mål. 18 mål mer exakt på 11 hemmamatcher, rimligtvis bör vi därför kunna utgå från att de nätar här på söndag, det vågar vi nästan med all säkerhet slå fast och då kommer det att krävas i alla fall två mål från Arsenals sida om vinsten ska bli verklighet. Något Arsenal absolut inte garanterat den här säsongen, två mål i en och samma match på bortaplan (det har bara skett en gång på deras fem senaste matcher här sett till alla tävlingar). Så ännu en gång är 1.55x totalt ointressant utan målen en mer rimlig investering härifrån London Stadium, där bjuder No Account Bet ändå till.

Michail Antonio och Lucas Paquetá är West Hams två enda avbräck här inför söndagens fight och det är bara att slå fast det är trevliga förutsättningar för David Moyes, visst är Paqueta en viktig kugge i det här laget och kanske lagets bästa spelare men två avbräck är tacksamt, det kommer vi inte från. Dessutom har man ett flertal lirare här i West Ham som gör mycket poäng, Bowen med 11+2 i PL den här säsongen, Kudus står på 6+1 och Ward-Prowse på 5+6. Alla tre kommer att starta här på söndag.

För Arsenals del är Timber, Vieira, Zinchenko och Partey alla fyra definitivt out men Saka som varit lite av ett frågetecken i veckan är 100% frisk och spelredo. Även Tomiyasu ska vara detta men Jesus är det en aning mer oklart kring i dagsläget, sägs ha en 50-procentig chans att lira här.

Att Arsenal kliver in som favorit här är såklart förståeligt, de infinner sig i ett läge där varje fight är en final och i slutändan, efter 90 spelade lär de även stå där som vinnare på London Stadium. Vi är dock helt övertygade om att det kommer att bli tufft och att West Ham kommer att göra mål här, det brukar de göra och har ett fint målsnitt. Dessutom är det Arsenal som kommer på besök trots allt, ett taggat hemmalag är att vänta och BLGM – Ja känns därför också jättebra till 1.84x insatsen hos No Account Bet. Supervärde till och med då vi hade räknat med ett odds på under 1.80 här, närmre 1.75. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se