Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Roma - Inter


Spela!
Datum: Lördag 2024-02-10 18:00
Land: Italien
Liga: Serie A
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 2.00
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Tre vinster av tre möjliga så här långt för Roma under Daniele De Rossi och det ökar minst sagt spänningen inför lördagens fight. Kan de göra match av det här?

Bästa möjliga start här för Daniele De Rossi i Roma men i och med vilka lag man faktiskt ställts mot så är det väl ändå bara att slå fast att lördagens fight blir det första testet för hans del. Roma har alltså ställts mot Hellas Verona, Salernitana och Cagliari här i de tre senaste omgångarna och bortser vi en sekund från Empoli, så är det sett till en tabell även de tre sämsta lagen i Serie A. Det är därför bara att konstatera att svårighetsgraden höjs ett par snäpp här när man ställs mot ett fantastiskt Inter, ett Inter som här närmst slog Juventus och utökade avståndet ner till dem, till fyra poäng. Med matchen mindre spelad dessutom.

Inter är en nivå för sig får vi väl ändå bara konstatera och att utgå från något annat än att de besegrar Roma vore väl bara dumt, det gör vi heller inte här utan håller Inter jätte, jättehögt i och med hur de faktiskt ser ut i dagsläget och det räcka bara att titta närmre på deras resultatrad för att bilda sig en uppfattning om vad de faktiskt håller på med den här säsongen. 18 vinster av 22 möjliga med målskillnaden 51-10, smått osannolika siffror som bara bekräftar att de är bäst i landet och trots tre raka vinster, kan vi därför inte riktigt tro på Roma här.

Däremot är vi inne på att Roma i alla fall kan hänga ett mål här hemma på Stadio Olimpico på lördag, en ny start under Rossi och dessutom tre raka vinster, det gör såklart mycket positivt med ett lag och här hemma har Roma dessutom garanterat mål under säsongen 23/24. Otroligt nog kan vi alltså konstatera att Roma är det laget i Serie A som gjort allra flest mål på hemmaplan, hela 28 stycken och då har de dessutom vunnit åtta av tolv matcher. Rimligtvis bör de därför ha lite att säga till om här när tabellettan tittar förbi.

Evan NDicka är fortsatt out här för Roma då han ska lira final i afrikanska mästerskapen med sitt Elfenbenskusten under söndagen och Tammy Abraham är out sedan tidigare. Det är Romas två enda avbräck här inför lördagen och vi konstaterar därmed att Chris Smalling är tillbaka i en trupp efter fem månaders frånvaro. Superfina förutsättningar för detta Roma rent truppmässigt alltså, därför bör de kunna komma upp i nivå här. Lukaku vs Inter dessutom, det garanterar väl nästan en balja här?

För Inters del saknas bara Frattesi och Cuadrado här och därför även här superfina förutsättningar rent truppmässigt. Vi har därför inga anledningar som helst att tro att Inter slår av på takten, utan truppen är otroligt bred och även frisk, det talar för att de håller uppe nivån här.

Med det sagt så tycker vi alltså om BLGM – Ja här supermycket till exakt dubbla degen hos speljätten Bethard, 2.00x är jättefint värde i vår bok i och med energin Roma faktiskt har i gruppen just nu. 2-1 Inter?

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se