Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Cadiz - Real Betis


Spela!
Datum: Fredag 2024-02-09 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Oavgjort
Odds: 3.10
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Real Betis med blott 10 mål på 11 bortamatcher den här säsongen, Cadiz spelar samtidigt alltid jämnt hemma. Supertight på förhand här och krysset därför väldigt intressant.

Följande resultatrad uppenbarar sig framför en när man kikar närmre på Real Betis resultatrad här i La Liga på bortaplan; 2-6-3, 10-16. 12 pinnar lyder alltså facit och blott två vinster är ett faktum, Betis är därför allt annat än en garanti här på fredagen och det är bara att slå fast att en tuff, tuff bortafight väntar för deras del när man gästar Cadiz här på Nuevo Mirandilla. Och högst troligt blir det alltså ett poängtapp.

För faktum är att Cadiz, trots en 18:e placering här i La Liga-tabellen, bara förlorat tre enstaka fighter på Nuevo Mirandilla den här säsongen. Det sticker ut då bland annat Sevilla står på fem förluster, Granada även de på fem och så har vi även ett Celta Vigo här som inkasserat totalt sex nederlag på hemmaplan. Cadiz är uppenbarligen starka här hemma och främst är det alltså en superdisciplinerad defensiv som är anledningen till detta, blott 13 insläppta mål på 11 hemmamatcher och det är en väldigt fin siffra för ett lag som huserar så långt ner i en tabell. Det säger en sak här inför fredagens fight, att Cadiz, som alltså har sex kryss av elva möjliga här hemma, kommer att spela jämnt här.

Och just därför är vi också jätteintresserade av det mittersta tecknet här på 1×2-marknaden, Cadiz stora problem den här säsongen har varit uteblivna mål och detsamma gäller alltså detta Real Betis, som alltså gjort färre mål här på bortaplan än 16 andra lag i La Liga. Bara Granada, just Cadiz och Las Palmas har gjort färre och därför har vi även alla anledningar att tro att det kan komma att bli superjämnt när dessa lagen nu drabbar samman. Krysset är därför väldigt trevligt här till en bit över trippla insatsen, alldeles för bra i alla fall, för att låta bli. För inte mycket alls talar alltså för att ett av lagen sticker iväg direkt här, utan 0-0 är att räkna med en bra bit in i det här mötet, max 1-0 åt något håll, och då är vi med hela vägen här.

Cadiz intar det här mötet utan Luis Hernandez, Javi Hernandez och Roger Marti, samtliga tre är skadade här och här får vi ändå slå fast att Javi out är ett avbräck, däremot ska det samtidigt nämnas att Cadiz klarat sig bra utan honom här i de senaste fighterna. De ställdes mot Villarreal här närmst och även ett offensivt starkt Bilbao utan honom i omgången innan det, men spelade trots detta 0-0 mot de båda lagen. Det är bara en bekräftelse på att det främst är kollektivet här som jobbar för varandra och att man rent defensivt, gör det bra – oavsett gubbar på banan.

Betis kommer samtidigt till spel här utan ovannämnde Isco, Avila, Perez, Rodriguez, Sabaly och Barta. Isco här som det största avbräcket får vi slå fast ännu en gång, den liraren som gjort flest minuter i laget den här säsongen efter Pezzella och skadan är dessutom ganska så allvarlig, han blir borta ett litet tag och här kommer Betis att lida rent offensivt, Isco toppar alltså både den interna skytteligan och assistligan med sina 6+3.

Kryss i fulltid förtjänar helt enkelt en liten slant här till höga 3.10x insatsen hos No Account Bet då mycket uppenbarligen talar för en tät fight, känns extra betryggande att båda lagen gör så få mål som de gör. Vi säger 0-0 eller 1-1.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se