Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Dortmund - Freiburg


Spela!
Datum: Fredag 2024-02-09 20:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Spel: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.10
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Dortmund har inte förlorat en fight i Bundesliga sedan den 9 december 2023. Har dessutom tre vinster på de fyra senaste omgångarna. Slår Freiburg här hemma på fredag.

Ett betydligt bättre Dortmund har vi fått bevittna här under 2024 och även fastän man inte lirat sådär jättemånga matcher än, så tycker vi i alla fall man tagit ett stort kliv, sett till defensiven. Äntligen har man fått ordning på den detaljen här och allt som oftast när det kommer till Dortmund, så vinner man alltså fotbollsmatcher, så länge man inte släpper in allt för mycket mål.

Och det är just vad som skett här under de senaste veckorna, men även om vi ser de sista fighterna under 2023. Dortmund har bara släppt in fyra mål på sina sju senaste matcher och har då bland annat ställts mot PSG, blott ett baklängesmål dessutom på sina fyra senaste matcher i Bundesliga och då har man dessutom noterats för 10 mål. En tydlig positiv utveckling här för Dortmund och vi har även alla anledningar att tro att det fortsätter på det inslagna spåret här framöver, för skadeläget ser alltså allt ljusare ut för deras del och man kliver nu in i fredagens fight med blott, får vi slå fast, fyra avbräck här. Två av dessa namn har knappt heller lirat för Dortmund under säsongen 23/24.

Så ett betydligt bättre läge rent truppmässigt numer, hemmaplansfördelen här också och så en positiv form får vi konstatera, riktigt likadant ser det alltså inte ut för Freiburg här inför. De har börjat tappa kraft på riktigt nu och har efter ett otroligt fint år i fjol, tydligt blivit sämre i vår bok. Vi hittar de förvisso fortsatt bland de sju främsta i tabellen men det har till stor del att göra med att många lag underpresterar i Bundesliga, Freiburg har redan hunnit förlora åtta matcher den här säsongen, men trots det är man alltså med där uppe. Dortmund har förlorat tre. Sen talar skillnaden i poäng mellan fjärdeplacerade Dortmund och Freiburg på en sjundeplats sitt tydliga språk, nio poäng skiljer lagen åt alltså och det bekräftar bara att skillnaden är jättestor, Dortmund har trots allt haft en svag höst men trots detta är man så pass långt före. Vi kan därför inte se ett numer formstarkt Dortmund på uppgång, tappa poäng mot ett formsvagt Freiburg på hemmaplan. Gästerna har förlorat två raka fighter inför fredagen, 3-1 mot Stuttgart på hemmaplan och så 3-1 mot Bremen på bortaplan – blott en vinst på de fem senaste omgångarna. Trots ett relativt enkelt spelschema.


Jadon Sancho, Kobel, Nmecha och Duranville är Dortmunds enda avbräck här inför fredagens fight och det är ännu en gång bara att slå fast att det här är fina förutsättningar för Dortmund som led stort under hösten rent skademässigt. Man har i princip haft tio gubbar uppsatta på en skadelista under hela säsongen och kan därför nu äntligen både forma det i princip starkaste möjliga laget här, men även slänga in gubbar av högsta klass. Det är viktigt som bekant, att ha spelare nummer 12, 13 och 14 här som kan göra skillnad.

För Freiburgs del saknas först och främst Merlin Röhl här som åkte på ett rött kort senast i förlustmatchen mot Stuttgart, en viktig lirare i Freiburg-offensiven får vi slå fast då bara två spelare i laget har noterats för fler poäng än honom den här säsongen. Dessutom saknas alltså både Ginter och Lienhart här, det här är Freiburgs ordinarie mittbackspar i vanliga fall, de startade i princip alla matcher under hösten och under den perioden gick det ändå bra för Freiburg. Senast de lirade ihop var den 9 december 2023 och då höll Freiburg faktiskt nollan mot Wolfsburg på bortaplan. Sen gick Lienhart sönder och man har läckt bakåt sedan dess (11 baklängesmål på de 5 senaste). Därför bör vi rimligtvis kunna utgå från att man får det ännu kämpigare här på Signal Iduna Park nu när även Ginter är out. En ordentlig uppförsbacke för Freiburg här, minst sagt.

Det är därför även en no-brainer att klicka in Dortmund (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till 2.10x insatsen här hos Bethard, ett jättefint odds som lär sjunka lite här under fredagen. 3-1 Dortmund!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se