Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Mallorca - Real Sociedad


Spela!
Datum: Tisdag 2024-02-06 21:00
Land: Spanien
Liga: Copa del Rey
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 2.25
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Copa del Rey-fotboll här från Spanien under tisdagen och onsdagen och semifinaler innebär såklart att vi numer enbart har fyra lag kvar i tävlingen, Barca och Real Madrid är out vilket gör det hela lite mer spännande med Atletico Madrid som kanske den största favoriten just nu. Bilbao lirar mot dem och här ställs alltså Mallorca och Real Sociedad mot varandra i ett dubbelmöte.

Och i och med status på detta Real Sociedad, som alltså vunnit väldigt få matcher den här säsongen får vi slå fast känns det som att Mallorca verkligen har alla anledningar att tro på en final. Sociedad fortsatt det bättre laget och bör lösa det hela till slut men de kryssar otroligt ofta nu för tiden och krysset är även deras mest vanliga utfall under säsongen 23/24. Hela 10 gånger har de spelat oavgjort, bara i La Liga.

Titta vi dessutom närmre på Sociedads senaste fighter så kan vi konstatera att de kliver in här i tisdagens möte med två raka kryss, borta mot Girona här närmst i helgen och så innan dess mot Rayo Vallecano på hemmaplan. Mallorca lär därför spela jämnt på tisdag, att de står upp väl här bör vi trots allt kunna utgå från då de inte alls förlorat många matcher den här säsongen hemma på ön. Mallorca har plockat poäng i 9 av 11 ligamatcher på Estadi de Son Moix och de slog även ut självaste Girona här i kvartsfinalen när de besegrade överraskningslaget med 3-2. Så Mallorca har verkligen alla anledningar att gå för det här och det räknar vi med att de även gör. Gäller att få med sig en vinst från det första mötet här hemma inför returen den 27 februari.

Mallorca kliver in i tisdagens cupfight med bästa möjliga förutsättningar får vi slå fast då bara Maffeo är out här med en skada, inga avstäningar eller andra avbräck utan coach Javier Aguirre kan ställa fram bästa möjliga lag här.

För Real Sociedads del räknar vi med att Kubo fortsatt är out här, han lirade fotboll med sitt Japan så sent som i söndags och vi har därför svårt att se att han ska hinna tillbaka här. Japan är dock out och han är hemma i Spanien, så möjligtvis finns det kanske en liten chans för det. Men inget vi bör utgå från alltså. Becker, Odriozola, Tierney och Munoz är alla out med skador.

Det är absolut väntat att spelbolagen är inne på att vi kommer att få se en tät tillställning här, en mycket jämn sådan då som sagt Sociedad ofta spelar jämnt och likaså Mallorca här hemma på ön. Dessutom är spelbolagen som väntat också inne på att det kommer att bli tillknäppt här, både Mallorca och Sociedad har blivit nollade i sina två senaste fighter och har inte direkt öst in mål den här säsongen, utan lider ofta stort av uteblivna mål men där en stark defensiv ofta bäddar för poäng i alla fall. Därav kryssen alltså.

Vi känner dock samtidigt att ett miljöombyte förändrar förutsättningarna kraftigt här, Mallorca lirade som sagt 3-2 i sina senaste cupfight och även Real Sociedad slog, från ingenstans till och bjöd på tre mål i sin fight mot Celta Vigo. Samtidigt som de alltså i matchen innan i La Liga lirade 1-0 mot Celta. Cupspelet har en vana att bjuda på lite andra mönster och vi gillar därför också BLGM – Ja här till mycket fina 2.25x insatsen hos Bethard, Mallorca måste som sagt vinna här hemma och vi har samtidigt väldigt svårt att se att de här båda lagen ska gå mållösa i tre(!) raka fighter. 270 minuter en lång tid och det händer i princip aldrig att lagen misslyckas med att göra mål under en sån lång, möjligtvis kan det uppfattas som grunt för en analys, men för varje minut som passerar så närmar vi trots allt ett mål från båda håll här. Och det snabbt. Vi nyttjar därför också det fina värdet som Bethard ställer fram här, högsta möjliga oddset på marknaden och därför givet att klicka in det hos dem. Vi säger 1-1 här när Mallorca kommer att vara en aning mer framåtlutade här i match nummer 1 av 2.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se