Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Bayer Leverkusen - Stuttgart


Spela!
Datum: Tisdag 2024-02-06 20:45
Land: Tyskland
Liga: DFB Pokal
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.61
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Tabellettan i Bundesliga Bayer Leverkusen välkomnar tabelltrean Stuttgart till BayArena för kvartsfinal i tyska cupen. Målgaranti här!

Bayer Leverkusen har vunnit 25 av 29 möjliga fotbollsmatcher den här säsongen och alltså ännu inte förlorat en fight när vi är inne i februari månad, det är bara att lyfta på hatten för Xabi Alonso och hans Bayer Leverkusen och som väntat kliver de också in som favoriter i den här kvartsfinalen mot Stuttgart (runt 1.62x för det raka spelet på hemmalaget just nu).

Vi tänker däremot att Stuttgart bör kunna ställa till med lite problem här, först och främst har vi ändå att göra med ett miljöombyte och för det andra lirar Leverkusen mot Bayern München här i helgen. Nu tror vi verkligen Alonso vill vinna DFB Pokal här då Bayern redan är out (även Dortmund och Leipzig) och det i sin tur innebär drömläge för dem, men absolut att Alonso lär ha tankarna på helgens match redan nu. Det är som bekant superjämnt i Bundesliga och en torsk mot Bayern i helgen betyder alltså att man tappar förstaplatsen.

Så vi bör inte stänga dörren helt för detta Stuttgart här på tisdag, de är som bekant otroligt bra i år och dagsformen är även den superfin. De slog ett tufft Freiburg med 3-1 här på bortaplan i helgen och innan det krossade de Leipzig med 5-2(!). Deras tabellplacering i Bundesliga talar dessutom sitt tydliga språk, de har vunnit mycket fotbollsmatcher den här säsongen och imponerat stort, 13 vinster av 20 möjliga lyder facit och då snittar de dessutom en bit över 2.00 mål/match. 46 mål har det hunnit bli. Vi räknar därför också med att Stuttgart nätar här på tisdag, det är bara en 90-minutare som gäller här och därför är det bara att köra. Och det är just det som Stuttgart är allra bäst på, att lira en offensiv fotboll, vi har därför svårt att se att de gör några större förändringar här i sin approach.

Bayer Leverkusen kliver in i tisdagens fight utan Palacios, Boniface och Arthur, samtliga tre skadade och här tappar man såklart en del mål i Boniface men absolut att man har bevisat att man klarar sig utan honom. Även Palacios. Mål gör man uppenbarligen ändå, Boniface har dessutom varit out ett bra tag nu – lirade senast den 20 december.

Stuttgart kan samtidigt glädjas över att få tillbaka sin bästa målskytt i Serhou Guirassy här, hans Guinea åkte ut ur afrikanska mästerskapen i fredags och därför utgår vi från att han finns med på tisdag. I alla fall i en trupp. 17 mål på 14 matcher har han hunnit göra för Stuttgart den här säsongen och får han 30 minuter här, ja då talar uppenbarligen ändå en del för att det smäller här. Jeong och Mvumpa är däremot fortsatt out då Sydkorea respektive Kongo är kvar i asiatiska- samt afrikanska mästerskapen. Fuchrich och Zagadou är båda out skadade.

Med det sagt så gillar vi BLGM – Ja här mycket till 1.61x insatsen, vi hade snarare väntat oss något i stil med 1.50 eller i alla fall 1.52-1.55. Men ComeOn bjuder alltså till och det måste vi helt enkelt utnyttja i och med hur mycket mål de här båda lagen gör. Dessutom är det tysk fotboll vi har att göra med här, och det vet vi betyder målgaranti. BLGM – Ja! Lycka till ifall ni hakar på här. Ett superfint odds i en dubbel.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se