Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Rayo Vallecano - Sevilla


Spela!
Datum: Måndag 2024-02-05 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.86
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Sevilla har noterats för blott ett poäng i La Liga sedan den 19 december 2023. Fem matcher, fyra förluster och ett kryss. Ser inte alls bra ut det här.

Det går uppenbarligen inte att få ordning på det här Sevilla och även Quique Sánchez Flores ser ut att gå samma öde till mötes som Alonso, Mendilibar och Sampaoli, alla tre sparkade alltså under 2023 och vi har nu väldigt svårt att se att Quique Sánchez Flores sitter kvar längre än till sommaren. Sevilla har alltså bara ett poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket efter 22 spelade omgångar.

Och det ser alltså inte ut att bli bättre för Ramos & Co, ett mörker som bara växer sig allt kompaktare och kompaktare och precis som ingressen antyder är dagsformen alltså allt annat än bra. Sevilla har bara plockat ett poäng här i La Liga sedan den 19 december och har då ställts mot bland annat Osasuna och Alaves – dessutom mot båda på hemmaplan. Tre insläppta mot Alaves alltså, inför sina egna supportrar och det är därför absolut kris som råder här i Sevilla-lägret just nu.

Att välja Sevillas sida här på måndag är såklart därför uteslutet, en skakigare investering får man leta efter men Rayo är samtidigt långt från bra de också, dagsformen är svag (tre förluster av fyra möjliga sett till alla tävlingar) och här hemma har man knappt vunnit en fotbollsmatch den här säsongen. Blott en vinst på tio matcher. Dessutom har Rayo i snitt släppt in 1.80 mål/match här hemma vilket är jättemycket, det får istället målmarknaden att bli intressant här då Sevilla i princip garanterar baklängesmål. De har inte hållit nollan intakt sedan den 19 december och har dessutom släppt in minst ett mål, i 11 av sina 12 senaste fighter. Addera därtill att vi har att göra med ett allt mer desperat Sevilla i jakten på en trepoängare. Det luktar därför mål här och vi ser två lag framför oss som verkligen går för alla tre pinnar i det här mötet.

Bebe är fortsatt out här för Rayos del om inget mirakel sker då han lirade fotboll för Kap Verde här i afrikanska så sent som i lördags. Vi har därför svårt att se att han ska vara tillbaka här men annars är truppen intakt för Rayo och det innebär i princip bästa möjliga förutsättningar för hemmalaget. Bebe har trots allt bara lirat 128 minuter den här säsongen.

Sevilla kommer samtidigt till spel utan Suso och Ramos här som båda är avstängda, även Gudelj saknas här med en skada och addera därtill att Kouassi är ett frågetecken och osäker till spel. Det innebär alltså att Sevilla kan komma att kliva in här med tre mittbackar out och det talar väl ändå kraftigt för att Rayo gör mål på måndag. Ja, det är bara att slå fast att det inte ser sådär jätteljust ut för Sevilla här rent defensivt men i offensiven välkomnar man däremot tillbaka Youssef En-Nesyri här som lirat för sitt Marocko i afrikanska mästerskapen, en minst sagt välkommen nyhet för Sevilla som verkligen saknat den kvalitén längst upp i banan. Även Lamela ser ut att vara spelredo och likaså Mariano Diaz, det tycker vi starkt talar för att Sevilla gör mål i det här mötet.

BLGM – Ja tycker vi därför om jättemycket här till 1.86x insatsen hos No Account Bet, 1-1 eller 2-1 åt något håll säger vi när båda lagen desperat är ute efter att vända på en negativ trend.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se