Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Madrid - Atletico Madrid


Spela!
Datum: Söndag 2024-02-04 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1 & BLGM – Ja
Odds: 2.90
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Real Madrid 5-3 och Atletico Madrid 4-2 här i Supercupen samt Copa del Rey i januari månad, nu är det La Liga som gäller och tre otroligt viktiga poäng ligger i potten här. Det är dags för Madrid-derby igen.

Bortskämda här är vi med alla dessa grymma fotbollsmatcher och extra krydda är det trots allt i det här derbyt då de här lagen nu ställs mot varandra för en tredje gång under loppet av en månad. Det som dessutom adderar en extra krydda inför är det faktum att vi dessutom har ett tredje sammanhang de ställs mot varandra i, varje match har haft stor betydelse där först en titel stod på spel i Supercupen, samt att man då ställdes mot varandra i en åttondelsfinal i Copa del Rey, där Real tydligt kommunicerade att de är ute efter att försvara sitt cupguld från i fjol.

En vinst vardera blev det alltså och nu kan Real i princip hänga av Atletico här i slaget om ett ligaguld, om de alltså inte redan gjort det. Det skiljer 10 poäng lagen åt inför söndagen och vi är nog därför alla överens om att Atletico behöver vinna här, om de faktiskt ska ha en möjlighet till att kunna kliva om Los Blancos längre fram. Sju pinnar är väl inte helt omöjligt i alla fall och med den inställningen entrar Simones Atletico det här mötet. Extra stark är den känslan såklart då det var Atletico som vann här närmst. Med 4-2 efter förlängning.

Så mycket mål har vi fått se i båda de här två fighterna under 2024 och vi räknar med exakt samma utfall här på söndag, vi har alla anledningar att tro att det kan komma att smälla rejält i form av mål. Real garanterar som bekant sådana, men det gör numer även Atletico som är betydligt mer framåtlutade den här säsongen. De har gjort hela 44 mål den här säsongen och det är ett snitt på 2.00 mål/match, samtidigt som de alltså släppt in hela 24 mål – något som inte alls tillhört det normala under de senaste åren. Såklart är 5-3 och 4-2 en tydlig bekräftelse på detta. Så fart och en underhållande tillställning är vad vi väntar oss att se här på Santiago Bernabeu och extra stark är den känslan då Real har ett par frågetecken här i backlinjen.

Antonio Rudiger klev av banan skadad här närmst mot Getafe och ännu är alltså status oklar kring huruvida han kommer att lira här eller inte. Det rör sig inte om någon allvarlig skada i alla fall och Ancelotti har varit tydlig, han är optimistisk här (Rudiger är uttagen). Däremot är avstängde Tchouameni med all säkerhet out på söndag och det är ett jättetungt avbräck för Real här då han eventuellt hade kunnat ersätta Rudiger. Så stora frågetecken här i Real-defensiven, vi vet att både Alaba och Militao är out sedan tidigare och det kommer vi inte från talar för att Atletico på nytt lyckas näta här mot Real Madrid. Det kan alltså komma att bli så att man ställer upp med Carvajal, Camavinga, Nacho och Mendy i en backlinje.

För Atletico Madrids del saknas alltså Morata här och det är ett tungt avbräck då han var riktigt bra mot Real här senast, han nätade också mot sitt gamla gäng och är även lagets bästa målskytt den här säsongen med sina 13 mål. Där tappar man ändå något men Depay är frisk i alla fall och faktum är att han nu nätat i tre raka matcher för Atletico. Så kanske att Morata inte är ett sådär jättestort avbräck ändå. Gimenez, Azpilicueta och Vitolo är alla tre out sedan tidigare.

Med det sagt så kommer vi inte från att det är ett otroligt hett derby vi har framför oss här på söndag, ett Real som är ute efter revansch efter senast och ett Atletico som alltså numer kliver in här med fem raka vinster. Tät tillställning lär det därför bli där små marginaler kommer att avgöra, men någonstans så känner vi ändå att det smartaste här är att gå på hemmaplansfördelen. Real har varit otroligt starka på Santiago Bernabeu den här säsongen med totalt sett 12 vinster av 13 möjliga. Noll förluster dessutom. Atletico samtidigt med blott fyra vinster av tio möjliga på bortaplan.

Bellingham är med, Kross förväntas att starta och så har vi även Rodrygo här och Vini som kommer att orsaka problem för Atleticos försvar. Vi litar alltså på Real då de i princip varit en garanti här hemma. Att välja deras sida känns därför bra här, vi kommer däremot att trissa upp oddset en aning då mycket talar för att även Atletico hittar nätmaskorna här. De gjorde fyra senast mot Real och tre innan dess, därför är Real Madrid & BLGM – Ja spännande här till höga 2.90x insatsen hos ComeOn, vi gillar det skarpt och ser 2-1 eller 3-2 framför oss här.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se