Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Arsenal - Liverpool


Spela!
Datum: Söndag 2024-02-04 17:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Antal mål första halvlek – över 1.5
Odds: 2.57
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Arsenal nollade här närmst av Liverpool på Emirates Stadium och de har mer exakt inte fått hål på Alisson på 185 minuter. Vi är inne på att Arsenal vill sätta tonen tidigt här på söndag.

Arsenal är minst sagt beroende av att få den här matchen dit de vill och den känslan delar nog många sett till hur det såg ut både senast och i matchen innan det. Stora svårigheter där för Arsenal till att komma fram i banan och hamnar man där igen här, så kan mycket väl Liverpool såra dem på nytt av bara farten. Liverpool här inne i en fantastisk period och gör de därför 1-0 så blir det hela livsfarligt för Arsenal och vi tänker därför också att hemmalaget kommer att kliva ut väldigt aggressivt här på söndag.

Det bör kunna öppna upp det här mötet en aning mer än de tidigare fighterna där det minst sagt varit tillknäppt inledningsvis, det har varit en härlig fart emellanåt men överlag har man fått se två lag som lite varit nöjda med ett kryss. Det är inte Arsenal här på söndag, det vågar vi med all säkerhet slå fast, det är bara en vinst som gäller här om de ska en möjlighet att faktiskt vinna Premier League. För även fastän avståndet inte är sådär jättestort så finns även Man City där som ligger före, och både de och Liverpool känns för dagen vassare och den bilden måste Arsenal alltså förändra här via en trea. På så vis kliver man in i nästa omgång som en av tre favoriter till att vinna PL.

Vi tänker att det bör kunna resultera i ett tidigt mål och kanske precis som den 23 december, med två mål redan efter 45 spelade. Ett Arsenal som kliver ut hårt direkt bör kunna tala för ett mål åt något håll redan efter 20 minuter spelade och nu har Arsenal dessutom fått fart på offensiven här igen och gjort sju mål på sina två senaste fighter. Därför förväntar vi oss just den typen av approach från hemmalaget och Liverpool vet vi samtidigt bara flyger fram just nu, att de gör mål tar vi för givet och frågan är väl egentligen bara när. De krossade Chelsea här närmst och var fullständigt överlägsna, ramträffar, straffmiss men trots det 4-1 på Anfield. Imponerar stort just nu alltså och 1-1 är därför inte omöjligt här redan i halvtid, vi kommer därför även att investera en liten slant här i halvtidsmarknaden.

Timber, Vieira, Tomiyasu och Partey är alla fyra fortfarande out här för Arsenal men Elneny är i alla fall tillbaka nu efter att ha åkt ut ur afrikanska mästerskapen med sitt Egypten – han lär dock inte få några minuter här på söndag. Vi konstaterar därmed att Arteta kan ställa fram bästa möjliga lag här och det är såklart en förutsättning för att slå ett urstarkt Liverpool.

För Liverpools del saknas fortsatt Matip, Bajcetic, Thiago, Salah, Tsimikas och Endo, däremot har vi även ett frågetecken här på Darwin Nunez. Resultaten från röntgen visade inte på något allvarligt men han har en rejäl svullen fot och sägs ha en 50-procentig chans att lira här. Mac Allister är dock med all säkerhet tillbaka och spelredo. Tufft avbräck i Nunez som varit fantastisk här under de senaste veckorna och missar han det här mötet, så tycker vi det direkt ökar Arsenal chanser till att vinna. Otroligt skönt för Arsenal-försvaret att slippa ställas mot en så pass jobbig spelare, för det är nog ändå vad exakt varje försvarsspelare har känt här på slutet när de ställts mot honom. Dessutom kommer vi inte ifrån att han har fina siffror den här säsongen med 10+11 sett till alla tävlingar. Ingen Nunez, ett mer modigt Arsenal, det är vi helt övertygade om här då även Salah saknas.

Vi räknar därför med att få se ett aggressivt Arsenal här som går för det och gillar därför också per automatik över 1.5 mål i halvtid här till mycket fina 2.57x degen hos Bethard. Kul spel härifrån Emirates som även känns jättebra så här på förhand, 1-1 i halvtid senast lagen ställdes mot varandra i PL, 1-2 Arsenal på Anfield i matchen innan det och ytterligare en match innan det stod det 2-1 Arsenal på resultattavlan efter 45 spelade. Brukar vara målrikt här. Lycka till ifall ni hakar på!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se