Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Wolves - Manchester United


Spela!
Datum: Torsdag 2024-02-01 21:15
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 1.85
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Manchester United har normalt sett bjudit på tighta fighter här på bortaplan under säsongens gång men här räknar vi med någonting annat, ett mini-uppehåll från PL rör om saker och ting.

Newcastle slog Aston Villa här i tisdags och det innebär att de är före Manchester United, som alltså numer infinner sig först på en niondeplats i tabellen, med blott ett poäng mer än Chelsea och ytterligare två poäng mer än just detta Wolves som agerar värd på torsdag och ja, här talar ändå mycket för att Wolves kan komma att dra det längsta strået, och gör de just detta, kliver de om United i och med en bättre målskillnad.

United har som bekant inte sin bästa säsong i PL i år och även här, framme i februari månad som vi kliver in i här så är det bara att konstatera att United ännu inte ser ut att bli bättre. Absolut långt från en riktning på det här laget i alla fall och att de bara vunnit en av sina sex senaste fighter i Premier League, bekräftar väl ändå det väl. De är fortfarande dåliga rent ut sagt och Wolves kliver därför också med all säkerhet in här på Molineux Stadium med siktet inställt på tre poäng. Det är det enda logiska i och med status på gästerna här och addera därtill att United bara plockat blott ett poäng på sina fyra senaste fighter på resande fot – sex poängtapp av tio möjliga sett till totalen.

Att Wolves kliver ut hårt och försöker sätta tonen här direkt utgår vi därför från, de är tillskillnad från United inne i en fantastisk period just nu får vi slå fast då de är obesegrade i sju raka matcher, sett till alla tävlingar. Fem av de matcherna har dessutom resulterat i vinst och då har Wolves alltså gjort 15 mål på de fighterna också – i snitt mer än 2.00 mål/match. Vi tänker därför att Wolves bör kunna göra två här på torsdag och gillar därför också överspelet i det här mötet, att klicka in det raka spelet på Wolves är lockande till runt 2.60x men United är United någonstans och de har ändå vunnit mycket fotbollsmatcher under säsongen 23/24 – bara tre färre än Man City exempelvis, och två färre än Spurs. 10 vinster trots allt, dessutom har de samlat på sig lite självförtroende här i samband med FA Cupen, 4-2-vinst här närmst och 2-0 innan dess – mot Wigan på bortaplan. Däremellan kryssade man dessutom mot Spurs (2-2). Så mål har de gjort och vi gillar därför överspelet framför det raka spelet på Wolves här. 2-2 kan det mycket väl bli i en underhållande tillställning, lite det är vi alltså inne på här och utnyttjar i sin tur det fina värdet som spelbolagen ställer fram här.

Wolves kommer definitivt till spel här på torsdag utan João Gomes (avstängd), Hee-Chan Hwang (asiatiska) och Traore (afrikanska), däremot ser Sarabia och Ait-Nouri ut att hinna tillbaka från skada här och det är positivt. Okej förutsättningar därför här för hemmalaget.

För Manchester Uniteds del saknas Martial, Malacia, Mount, Lindelöf och Amrabat (hinner nog inte tillbaka här då han lirade så sent som i tisdags), men Rashford är tillbaka och spelredo här, detsamma gäller Onana då Kamerun åket ut ur afrikanska i lördags.

Med det sagt så klickar vi alltså in över 2.5 mål här och gör detta till 1.85x insatsen, precis som underrubriken antyder så känner vi att allt över 1.80x är bra värde här, mycket talar för 2-1 åt något håll när båda lagen med all säkerhet jagar en vinst. 2-2 kanske till och med.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se