Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Barcelona - Osasuna


Spela!
Datum: Onsdag 2024-01-31 19:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Barca -1.5 mål
Odds: 2.02
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Xavi avgår i sommar och det är ett besked som bör kunna göra någonting med det här laget. Även en naturlig reaktion bör vara att reagera efter fem insläppta mot Villarreal. Barca vinner.

Fyra insläppta mål blev det för Barca mot Athletic Bilbao i Copa del Rey här i förra veckan och här direkt efter alltså, fem nya baklängesmål mot Villarreal vilket innebär att man har släppt in hela 11 mål på sina 3 senaste fighter, sett till alla tävlingar. Absolut under all kritik och ser vi till hur Barca har presterat den här säsongen och hur de ser ut att må, så är det bara att konstatera att Xavi out i sommar inte kom som någon större överraskning här efter nederlaget mot Villarreal.

Barcelona mår långt från bra och har uppenbarligen haft stora defensiva problem, att förlora mot Villarreal med 5-3 är absolut pinsamt och sammanfattar det hela bra i och med hur svag säsong Villarreal har genomfört så här långt. Villarreal infinner sig först på en 14:e plats i tabellen och hade bara fem pinnar ner till fel sida av nedflyttningsstrecket inför mötet mot Barca, ett svagt Villarreal i år alltså och ett lag som bara hade vunnit 5 av 21 möjliga fighter inför det mötet.

Så här kommer vi helt enkelt inte från att Osasuna ser stora möjligheter i samband med sitt besök här till Barcelona, så är det, Osasuna har dessutom börjat hitta rätt här och höjt sig kraftigt efter en sämre höst. De kliver nu in här obesegrade i tre raka omgångar i La Liga efter att ha ställts mot Sevilla, Getafe och Almeria, vilket är bra och man har dessutom plockat sju pinnar på de fighterna, men absolut att svårighetsgraden höjs här på onsdag. Så är det ju fortfarande. Man ställdes dessutom mot Barca så sent som den 11 januari här i Supercupen och föll med 2-0. Man ställdes även mot Sociedad i Copa del Rey här direkt efter Barca-matchen och föll även där med 2-0. Så det är tydligt att man haft det tufft när man ställts mot bättre motstånd och därför bör vi även här kunna utgå från att man får det jobbigt, Barca är ute efter revansch här och Robert Lewandowski anordnade alltså till och med en middag (i sitt egna hem) här i måndags för att samla hela laget, alla spelare dök upp och någonstans skickar det en signal här om att spelarna i alla fall vill avsluta säsongen på bästa möjliga sätt här med Xavi vid rodret. Det känner man nog ändå att man är skyldiga honom efter La Liga-guldet i fjol. Så här lär man ändå kunna steppa upp, tillfälligt åtminstone.

Barcelona här med Sergi Roberto, Balde, Raphinha, Inigo Martinez, Alonso, Gavi och ter Stegen definitivt out, men resterande lirare tillgängliga och det innebär att Xavi kan forma en stark elva. Nästan bästa möjliga.

Osasuna har samtidigt inga namn uppsatta på en skadelista och heller inte avstängningar inför onsdagen, så bästa möjliga förutsättningar här för gästerna.

Med det sagt så finns det tydliga detaljer här som faktiskt talar för att Osasuna kan spela en jämn fight här i Barcelona, vi väljer dock att blunda för dem och är alltså helt övertygade om att det är Barca här som kommer att sätta tonen. Sin prägel. De kommer från en pinsam insats här närmst och så dåliga är de inte, man har fortsatt ett jättebra lag och ett lag som besegrat bra fotbollslag den här säsongen. Med hjälp av dessa speciella dagar som följt efter nederlaget mot Villarreal utgår vi helt enkelt från att man kommer upp i nivå här. Då bör man slå Osasuna på hemmaplan, vi får inte glömma att Barca har vunnit 8 av 11 matcher här hemma och gjort 24 mål. Det är ett bra facit. Osasuna? De har tappat poäng i sex raka bortamatcher i La Liga och förlorat fyra av dem.

Barca (-1.5 asian handicap) testas därför här till fina 2.02x insatsen hos No Account Bet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se