Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Aston Villa - Newcstle


Spela!
Datum: Tisdag 2024-01-30 21:15
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 1
Odds: 1.97
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Aston Villa till nästan dubbla degen här hemma mot Newcastle hos No Account Bet, ett spännande odds – studsar de tillbaka här?

Aston Villa har inte alls förlorat många matcher eller bjuder på några jättesvaga insatser här på slutet men absolut att de är inne i en liten svagare period där främst offensiven har underpresterat kraftigt. Man har två för många lirare som är urform just nu och här behöver en Diaby eller Watkins onekligen steppa upp snart om man inte ska hamna allt för långt efter i en toppstrid.

För det hela har varit tydligt, när väl ovannämnda lirare inte är i sitt bästa slag så brister Villa helt enkelt i offensiven, naturligt såklart men det bör ha fått Emery och klubben att fundera en extra sväng när det kommer til att eventuellt plocka in lite förstärkning till offensiven. Det tror vi mycket väl kan visa sig vara skillnaden om det blir CL eller inte. För ser vi till Villas senaste tre fighter här så kan vi konstatera att de bara gjort ett mål, mot Chelsea, Everton och Middlesbrough, inte alls optimalt men vi ska samtidigt även slå fast att läget ännu inte är helt allvarligt, utan det rör sig alltså bara om tre fighter och det kan mycket väl lossna här på tisdag.

Och lite det utgår vi ändå från att det gör kring Villa, de lirar hemma och det är här de som bekant trivs som allra bäst, FA Cupen är dessutom någonting annat, båda de fighterna lirade man även på bortaplan och därför vågar vi påstå att helt andra förutsättningar nu råder inför tisdagens PL-fight. Här hemma i PL har Villa som bekant gått urstarkt och är även seriens starkaste lag sett till den ”tabellen” med sina nio vinster på tio matcher. Noll förluster. Här är man alltså bäst, och därför är det trots allt svårt att låta bli det fina värdet som faktiskt ställs fram på dem här. Extra mycket så när vi tittar närmre på hur detta Newcastle mår i dagsläget, och speciellt på bortaplan – bara Sheffield United har plockat färre poäng än Newcastle sett till en bortatabell(!).

Buendia, Mings, Duran och Traore är alla med all säkerhet out här för Aston Villa, de tre förstnämnda med skador och Traore lirar som bekant afrikanska med sitt Burkina Faso. Statusen samtidigt en aning oklar kring Pau Torres, Digne och Ramsey här, alla tre kan visa sig vara out men de är ännu inte helt borträknade utan sägs alla ha en chans att hinna tillbaka här.

För Newcastles del ser läget fortsatt mörkt ut får vi slå fast, tungt skadeläge i princip under hela säsongen för deras del och följande är alltså out här på tisdag; Tonali, Joelinton, Pope, Targett, Willock, Anderson, Barnes och Wilson. Samtidigt har vi ytterligare frågetecken här i form av en Almiron och Lascelles.

Vi ska även lyfta det faktum här att Newcastle lirade match så sent som i lördags, Aston Villa lirade i fredags och 24 timmars mer vila ska vi absolut inte underskatta. Med det sagt så måste vi bara nyttja det fina värdet här på Villa, 1.97x insatsen för en hemmavinst här hos No ACcount Bet och den plockar vi hem alla dagar i veckan. Seriens bästa hemmalag vs seriens näst sämsta bortalag. Tydligt. Vi säger 2-1 Aston Villa.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se