Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Luton - Brighton


Spela!
Datum: Tisdag 2024-01-30 20:45
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Dubbelchans Första halvlek – 1X
Odds: 1.71
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Luton är obesegrade i fyra raka matcher inför tisdagens fight mot Brighton, tuffare motstånd väntar här men absolut att man kan orsaka problem för De Zerbis mannar.

Luton med blott nederlag numer på sina sju senaste fighter sett till alla tävlingar och vi minns väl även alla hur resultaten innan den här positiva perioden såg ut för deras del, de stod upp väl mot självaste Manchester City och Arsenal och föll till slut bara med uddamålet mot de jättarna – mot Arsenal med ett mål som ramlade in först i den 90:e matchminuten dessutom.

Därför är det bara att slå fast att Luton faktiskt inte är helt värdelösa, visst har spelschemat sedan den där City-fighten varit något enklare för deras del, men de har trots allt ställts mot Newcastle, Chelsea och Everton men ändå bara förlorat en fight. Det kommer därför ändå att krävas en del här från Brightons sida om de ska lämna banan med alla tre poäng här på Kenilworth Road på tisdag, Brighton har heller inte imponerat här under de senaste veckorna utan har snarare haft problem under hela säsongens gång får vi slå fast och är absolut långt från det fina Brighton som i fjol. Fortsatt mycket problem med att få hål på sina motståndare trots ett stort spelövertag (i PL) och faktum är att de bara vunnit 3 av 10 bortamatcher den här säsongen.

Brighton kliver nu in här i tisdags fight med blott en vinst här i PL på de sex senaste omgångarna, dessutom har De Zerbis mannar alltså blivit nollade i två raka fighter och vi är därför inte helt övertygade om att de faktiskt vinner den här matchen på Kenilworth Road. Absolut att man har uppenbara problem, oavsett hur det faktiskt sett ut här i FA Cupen, där Brighton alltså otroligt nog gjort nio mål på sina två senaste matcher. Mot Sheffield United och Stoke. Luton får vi väl ändå slå fast blir tuffare, vi kommer därför att klicka in dubbelchansen här men gör alltså detta i HT – och inte i fulltid. Luton att hålla minst krysset här hela vägen fram till matchminut 45 alltså. Känns superbra då Brighton bara haft en ledning intakt i halvtid, vid 1 tillfälle på sina 12 senaste matcher.

Nakamba, Andersen, Brown, Kabore och Lockyer är alla fem med all säkerhet out här för hemmalagets del men Clark är tillbaka från en avstängning och Woodrow är numer helt frisk och därför även tillgänglig här. Okej förutsättningar därför för Luton här inför tisdagens fight.

För Brightons del missar March, Fati, Veltman, Enciso, Mitoma och Adingra det här mötet men annars är truppen intakt, inga avstängningar i bortalägret heller och därför även här, helt okej förutsättningar.

Med det sagt så är det precis som vi nämner ovanför fint läge att faktiskt klicka in 1X här i halvtid till fina 1.72x insatsen hos No Account Bet, allt över 1.70 gillar vi här då Brighton som sagt bara vunnit tre enstaka fighter på bortaplan den här säsongen. Fyra raka här utan en vinst och så har de som sagt bara varit i ledning i halvtid 1 gång på de 12 senaste fighterna – sett till alla tävlingar. Vi är med andra ord inte jätteoroliga över att man faktiskt gjorde fem mot Sheffield här i lördags, 2-2 där i halvtid och därför räknar vi med att Luton står emot här också. De är solida här hemma detta Luton och orsakat mycket problem för storklubbarna här också. 1.72x därför jättebra! Lycka till.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se