Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Nottingham - Arsenal


Spela!
Datum: Tisdag 2024-01-30 20:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 2 & under 3.5 mål
Odds: 2.20
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Arsenal med en jätteskön vinst här mot Crystal Palace senast det begav sig i Premier League, 5-0 skrevs slutresultatet till på Emirates Stadium och även fastän matchresultatet inte riktigt speglar vad som faktiskt skedde på banan så var det nog väldigt skönt att det lossnade på det viset. Att få göra ett spelmål, att Martinelli satte två och att Jesus assisterade och Trossard gjorde mål. Många sköna nyheter och det bör kunna resultera i en ny trea för Arsenal här på tisdag.

Det är däremot en klurig fight som väntar får vi trots allt slå fast, ett Arsenal som haft en del problem här på slutet och som tappat en del mark i jakten på det där guldet. De är superpressade att vinna varje match nu och Nottingham borta, är det inte alls alla som bara inkasserar tre enkla pinnar mot. Hemmalaget bör kunna stå emot relativt bra i alla fall, faktum är att de bara förlorat en av sina sex senaste fighter sett till alla tävlingar och då de har de även vunnit tre av dem. Mot Newcastle, Man United och mot Blackpool här i FA Cupen. Däremot även 0-0 bara mot Bristol och förlust mot Brentford, det är dessutom Forest två senaste fighter (inte jätteövertygande direkt).

Det ska även nämnas att Arsenal har betydligt mer vila i sig än detta Nottingham, Nottingham lirade fotboll så sent som i fredags och Arsenal har inte lirat en 90-minutare sedan den 20 januari. Även det får vi ta hänsyn till här och därför är det också väldigt svårt att tro annat här än att Arsenal till slut vinner, de är så pass mycket bättre då det är – oavsett hur vi ser det – toppen mot botten som gäller här.

Arsenal här fortsatt med Timber, Partey, Vieira, Elneny och Tomiyasu out, de tre förstnämnda med skador och så är Elneny och Tomiyasu som bekant out då de lirar afrikanska- samt asiatiska mästerskapen. Annars är truppen dock intakt och det får vi slå fast är bra förutsättningar för Arteta.

För Nottingham Forests del ser det en aning mörkare ut får vi slå fast, de lider stort av att det liras ett mästerskap på den afrikanska kontinenten då Sangare, Aina, Kouyate, Boly och Aurier alla är out på grund av detta, även Awoniyi, Felipe och Tavares (får inte ställas mot Arsenal) saknas här. Högst troligt även Elanga och Origi – sägs båda ha en 25-procentig chans att lira det här mötet.

Så vi kommer helt enkelt inte från att Nottingham lider stort rent truppmässigt, ypperligt läge för Arsenal därför att plocka en andra raka seger här och det räknar vi som sagt med att man gör. 5-0 visade som sagt inte hela bilden mot Palace senast utan Arsenal har haft en del problem i offensiven och här på bortaplan utgår vi därför inte från att det ramlar in mål på samma sätt som senast. Snarare 2-0 här där Nottingham ändå lär kunna hålla ihop det hela ganska bra. Vi klickar in Arsenal som vinnare i matchen & under 3.5 mål här som tillsammans betalar jättefina 2.20x insatsen hos ComeOn.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se