Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 28/1


Spela!
Datum: Söndag 2024-01-28 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 4. Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 14:59. 4 miljoner kr i jackpot!

Europatipset med en minst sagt härlig kupong den här säsongen och dessutom med en jackpot vilket såklart alltid kryddar till det hela, vi gillar kupongen starkt och ser stora möjligheter på många platser här, match numer 2 är en sådan, även Atletico – Valencia bjuder till säger vi och så är även Union Berlin en favorit att kanske fälla. Ni hittar våra slutsatser nedanför och spelförslaget likaså. 13 rätt är målet och vi står gärna ensamma på den tronen, då gäller det att vara modig. Vi kör!

1. Watford – Southampton, 2

Southampton i otroligt bra slag inför söndagens FA Cup-fight mot Watford och rimligt därför att de står som favoriter här, vi litar på dem, till runt 55% är detta en spännande spik. Vi kör!

2. Fiorentina – Inter, 1X2

Ett Inter som har gått otroligt bra den här säsongen och som även är i jättebra slag inför det här mötet mot Fiorentina, vi tycker dock man är en aning överstreckade här, Fiorentina är bra och Inter har spelat otroligt mycket fotboll här på slutet, någon gång kommer tappet. 10%(!) på Fiorentina tvingar oss till att strecka på här.

3. Lazio – Napoli, X2

En oviss historia här mellan två lag som inte alls spelar fotboll på sin absoluta topp, de mår snarare dåligt och har båda varit en besvikelse den här säsongen. Därför läge att faktiskt följa värdet här, vi gillar X2 när Lazio streckas till 50%. En rimlig slutsats.

4. Verona – Frosinone, 1X

Minst två tecken är verkligen att rekommendera i den här på förhand täta fighten och Verona är absolut en favorit att fälla, 1X tycker vi däremot är det mest rimliga, känns bra i och med Frosinones oförmåga att plocka poäng på bortaplan (0-2-8). Bör sitta.

5. Monza – Sassuolo, 1

En reaktion bör kunna komma här från Monza efter det pinsamma nederlaget senast, 3-0 är absolut underkänt och Monza är bättre än så. De har stått för en fin säsong så här långt och riktigt samma sak kan vi inte säga om Sassuolo. En mycket fin spik här säger vi därför när Monza streckas till runt 45%. Vi kör!

6. Atletico Madrid – Valencia, 1X

Vi måste bara göra någonting med det faktum att Atletico streckas en bit över 80% här, Valencia är absolut inte dåliga utan tvärtom, de är ett av de lagen i La Liga som imponerat störst på oss. Utifrån förutsättningarna. Otroligt fin form dessutom på detta Valencia, krysset därför ett bra komplement här till 11%(!).

7. Sevilla – Osasuna, 1X

Sevilla mår inte alls bra och det är alla väl medvetna om vid det här laget men rimligt någonstans att ändå backa de här tycker vi, hemmaplansfördelen ska bara resultera i poäng mot ett klart sämre Osasuna i år, än det från i fjol. De är inte alls lika solida bakåt och Sevilla har mäktat med poäng här hemma i mer än hälften av sina matcher.

8. Cadiz – Athletic Bilbao, X2

Athletic Bilbao ett lag att räkna med den här säsongen och de blir bara bättre och bättre och vinner verkligen matcher på många olika sätt, slog ut Barca här närmst i Copa del Rey och har bara tre pinnar upp till tredjeplatsen här i La Liga. Uppenbarligen ett lag som tagit stora kliv i år. Utgångstecknet är därför också givet här i tvåan, däremot närmar vi oss 80%(!) på Bilbao här, bortaplan och Cadiz som värd kan visa bli lite klurigt ändå, krysset därför ett fint komplement.

9. Toulouse – Lens, 2

Ett Lens på uppgång till runt 50% här mot Toulouse, vi ser möjligheterna i det och spikar gästerna här. Toulouse absolut det sämre laget här och bara två lag i Ligue 1 har presterat sämre än dem sett till en ”hemma”-tabell. Något skakig lösning kanske men gäller att våga.

10. Union Berlin – Darmstadt, 1X

Någonstans ändå en överraskande procentsats här på Union Berlin när vi nu letar oss närmre 80% på värden, otroligt överstreckade får vi slå fast i och med hur deras säsong utvecklats. De har vunnit 4 av 17 ligamatcher den här säsongen och det säger allt, krysset ett måste här i vår värld. 1X däremot heltäckande i och med tränarbytet hos Union Berlin, klart piggare nu.

11. Anderlecht – Royale Union SG, X2

Royale Union överlägsna här i Belgien och även fastän Anderlecht har ett minst sagt imponerande hemmafacit så är det svårt att blunda för skillnaden, Royale på 51 pinnar och Anderlecht på 43. Vi tycker X2 känns bra i den här toppfighten, Royale med 7 vinster av 10 möjliga på bortaplan trots allt. Pålitliga, tunga och bäst i Belgien.

12. Ekvatorial Guinea – Guinea, 1X

Åttondelsfinal här i afrikanska och här har vi ändå fått lära oss att många av de här matcherna är helt vidöppna så här på förhand, svårt att argumentera för något av lagen utan X2 känns lika rimligt som 1X här i och med hur jämnt streckade de faktiskt är här. Vi väljer 1X.

13. Egypten – DR Kongo, 1

Egypten ett lag att ändå lita på i dessa slutspelssammanhang tycker vi, absolut vore de en favorit att fälla här om de hade stått över 70% men nu gör de inte detta och det känns därför rimligt att spika dem. De har en stor historia av att ta sig långt och Kongo ska de bara passera. Även utan Salah. Etta!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se