Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Dortmund - Bochum


Spela!
Datum: Söndag 2024-01-28 17:30
Land: Tyskland
Liga: Premier League
Spel: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.98
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Dortmund med två väldigt fina insatser här på raken nu och Bochum hemma bör man därför bara besegra. Trygg vinst är att vänta här.

Borussia Dortmund med en högst underkänd säsong så här långt får vi slå fast och det är bara att konstatera att deras höst var under all kritik, fyra motstånd ovanför sig i en tabell just nu och de hamnade som bekant väldigt tidigt efter jättarna Bayer och Bayern och lika snabbt räknade man alltså bort dem från en guldstrid här i Bundesliga 23/24. Och det är ju någonstans måttstocken för hur vi värderar och bedömer detta Dortmund, de ska i alla fall vara med hela vägen fram till mars månad och absolut infinna sig 15 pinnar efter en tabelletta i den här serien när halva säsongen är spelad. Det är alldeles för dåligt och möjligtvis får vi se en liten förändring på det här framöver, vi har i alla fall fått se lite indikationer på att Dortmund är på G och är ute efter att stå för en betydligt finare vår än höst.

Alla vi som följt Dortmund under de senaste åren är väl medvetna om att de trivs som bäst med att lira boll inför sina egna supportrar, många gånger har just en sådan tabell, hemma- samt bortaplan bjudit på vitt skilda resultat och just deras svårigheter på resande fot har ofta visat vara avgörande till slut. Därför lägger vi nu stor vikt i att Dortmund faktiskt vunnit två raka fighter här på resande fot, två jättefina prestationer och två storsegrar alltså, över Köln och Darmstadt. Absolut är det något sämre lag i den här serien men 4-0 och 3-0 sticker ut här tycker vi och är någonstans även en bekräftelse på att Dortmund har växlat upp.

Dortmund står numer på lika många poäng som Leipzig här och delar därmed fjärdeplatsen med dem, man har även bara ett poäng upp till ett formsvagt Stuttgart och här kommer vi därför inte från att just söndagens fight är ett ypperligt läge för Dortmund till att faktiskt kliva upp på en delad tredjeplats, eller i alla fall kliva om Leipzig, just Leipzig och Stuttgart ställs alltså mot varandra under lördagen. Oavsett utfall där, kommer ett resultat trigga Dortmund och därför ser vi de heller inte tappa poäng här mot ett motstånd av Bochums kaliber. På hemmaplan. De återvänder alltså hem här, Dortmund, och lirar där de trivs bäst för första gången sedan den 19 december. Rimligtvis bör vi därför kunna utgå från att vi får se ett extra taggat hemmalag som lär vilja bjuda fansen på något extra.

Bensebaini, Haller, Sule, Can, Hummels, Adeyemi, Ryerson, Nmecha och Duranville missar alla nio söndagens fight för Dortmund och visst, rent spontant tittandes på den här långa listan med lirare som inte kommer till spel, känns kanske läget allvarligt. Det är absolut inte optimalt men det ska nämnas att Terzic kan ställa fram exakt samma lag som senast, bortsett från Sule här som skadade ryggen mot Köln. Det innebär att vi fortsatt får se Sancho, Fullkrug och Malen längst upp i banan och de här grabbarna mår ändå jättebra just nu, Malen med två fullträffar här senast och även Fullkrug gjorde mål. Sancho blir samtidigt bara piggare och piggare och det finns mycket spets i den grabben. Vi är därför inte så oroliga över att Dortmund inte ska göra mål, utan räknar vi med att de i alla fall hänger två här – om inte tre.

För Bochum vet vi är ett lag för botten i den här serien och extra jobbigt har de det just på bortaplan, blott en vinst har det blivit så här långt och 24(!) insläppta mål på 9 matcher. Alltså släpper de i snitt nästan in 3.00 mål/match och det är ett fruktansvärt facit får vi slå fast. Så även fastän Hummels och Sule är out bör Dortmund göra tillräckligt med mål här för att faktiskt vinna med två bollar eller fler.

Ska även nämnas att Bochum här lirar utan Asano, Barnardo, Tolba, Soares, Schlotterbeck, Stöger och Esser, även de med ett par tunga avbräck alltså, vi vet att Asano är viktig för det här laget och det är även lagets bästa målskytt den här säsongen. Stöger på en andraplats i den interna skytteligan och även han out, så här saknas alltså 9 mål och 5 assist och vi kan därför inte se Bochum stå emot på lördag (i princip hälften av alla mål laget gjort har de två gubbarna stått för).

Dortmund (-1.5 asian handicap) därför en jättebra idé här säger vi till fina 1.98x degen, bra med allt över 1.90 i och med Bochums avbräck i offensiven och i och med hur mycket mål Dortmund faktiskt har gjort här sedan återstarten. Som sagt, 3-1 eller 2-0.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se