Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Las Palmas - Real Madrid


Spela!
Datum: Lördag 2024-01-27 16:15
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 2.21
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Tuff uppgift väntar Real Madrid här på Gran Canaria när Las Palmas agerar värd. Superstarka här hemma detta Las Palmas, kan mycket väl bli poäng.

Las Palmas har gjort en minst sagt otrolig säsong så här långt i La Liga som nykomling och infinner sig på den övre delen av tabellhalvan efter 21 spelade omgångar. Tabellnia här inför helgens fighter och detta med blott fyra pinnar upp till sjätteplatsen och Europa. Imponerande är det, och här hemma har man varit otroligt svårslagna med poäng i åtta av tio matcher.

Vi bör därför kunna utgå från att man bjuder upp till kamp här på lördag, visst kommer tuffaste möjliga motstånd på besök här nu men absolut att Real Madrid går att såra. Almeria visade det tydligt här i förra helgen, tabelljumbon som väl ändå förtjänade mer än noll poäng mot Los Blancos, och det lär inspirera Las Palmas och ge de ännu mer energi och tro här på ön. Det är trots allt årets match för hemmalaget det här och disciplinen lär därför vara på sin absoluta topp och vi tänker därför att Las Palmas kommer att göra det jobbigt för Real Madrid.

Las Palmas har bara släppt in sju mål på tio matcher här hemma på Gran Canaria, bara tre lag i La Liga har en bättre siffra här och det säger en del, en pålitlig defensiv som orsakar problem för alla lag i den här serien och vi bör därför rimligtvis kunna utgå från att vi får se en tight tillställning här. Att Real vinner stort eller att vi får se ett målkalas utesluter i alla fall vi och den känslan är bara större nu när Bellingham saknas för gästerna. Han har på alla sätt och vis bidragit mycket till en offensiv och utan honom är inte länken lika tydlig mellan mittfältet och Vini och Rodrygo. Det gör uppgiften något mindre för hemmalaget får vi slå fast.

Julian Araujo är med all säkerhet out här för hemmalaget i och med en avstängning men Sinkgraven ser ut att vara tillbaka här från sjukdom i alla fall och det innebär att Las Palmas kliver in i lördagens fight i jättebra skick. Ett avbräck som det ser ut just nu och därför kliver man väl rustade in här vilket såklart bara talar för att man fortsatt ser sådär kompakta och starka ut. Ett Las Palmas dessutom ska nämnas som kliver in här med två raka vinster i La Liga – de slog Rayo med 2-0 på bortaplan här närmst och slog Villarreal med 3-0 i omgången innan.

Real Madrid har som sagt Bellingham out här och även det på grund av en avstängning och sedan tidigare är även Alaba, Militao och Courtois out – samtliga med knäskador. Vazquez är därmed tillbaka och bra förutsättningar här rent truppmässigt därför, Real kliver in i bra skick.

Med det sagt så tycker vi under 2.5 mål i matchen här är ett superfint spel till 2.21x insatsen hos ComeOn, lite väl högt känner vi rent spontant då vi hade räknat med 2.10 i alla fall och därför är investeringen i princip ett måste här. Las Palmas har löst linan i sju av sina nio senaste ligafighter. Övertygande siffror.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se