Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Almeria - Alaves


Spela!
Datum: Fredag 2024-01-26 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1
Odds: 2.70
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Almeria fortsatt kvar här på noll vinster i La Liga efter 21 spelade omgångar och det är absolut allt annat än godkänt, att inte slå ett enda motstånd i ligan, på 10(!) hemmamatcher, går inte att beskrivas annorlunda än uruselt och såklart förtjänar man heller inte att placera sig någon annanstans i en serie än botten med de siffrorna.

Det finns däremot en annan sida och sanning också, Almeria förtjänar absolut jumboplatsen i La Liga men ser vi till de fem, sex eller kanske sju senaste omgångarna här i Spanien så måste vi lyfta det faktum att de emellanåt varit jättebra, i majoriteten alltså av de här sju fighterna har de varit just det, bra och förtjänat kanske två, tre eller fyra trepoängare?

Almeria har varit fina kanske 80% av den här tiden sedan i början på december månad och många insatser har stuckit ut kraftigt dessutom. Den mot Real här i helgen exempelvis där Almeria minst sagt förtjänade en pinne i alla fall, om inte tre. Deras 3-1-mål borde helt enkelt ha stått där men domaren bestämde sig för annat och till slut föll man alltså efter ett sent mål. I matchen innan det lirade Almeria 0-0 mot Girona, de har även en 3-2-förlust mot Barcelona här den 20 december efter en otroligt fin insats, Barca satte dit 3-2 sent på hemmaplan och därför är det bara att slå fast att Almeria i alla fall håller en högre nivå än de där fem poängen tabellen ger skev av. Absolut är det så och det tar vi hänsyn till här i fredagens fight där vi räknar med att Almeria slår Alaves.

Almeria kommer till spel på fredag utan Sanca, Mendes och Baba här på grund av afrikanska mästerskapen och Ramazani är out med en avstängning. Den sistnämnda ett tungt tapp här då han stod för en fin insats mot Real här närmst men annars ser truppläget bra ut får vi slå fast, det ska nämnas att Puigmal och Kone även de är out men det är lirare som tillsammans står på fem matcher under säsongen 23/24. Därför bör Almeria inte sakna de allt för mycket här.

För Alaves del saknas Abqar och Owono här, båda i Afrika och lirar boll och så har Alaves även mittbacken Sedlar skadad här. Resten av truppen intakt.

Så trots en del avbräck i Almeria-lägret så är vi inte allt för oroliga utan Almeria har presterat på en jättefin nivå här under de senaste dagarna och veckorna, även utan de här lirarna. Det är väl Ramazani som sticker ut som ett tungt avbräck, men Alaves hemma, bör man även utan honom kunna besegra. Det är dags för säsongens första vinst här nu för Almeria och perfekt läge här när ett bortasvagt Alaves tittar förbi. Alaves har bara vunnit en fight på bortaplan den här säsongen och gör väldigt få mål, här på resande fot har de endast noterats för åtta mål på elva matcher. Almeria har sett till totalen dessutom gjort fler mål än Alaves. Här finns därför anledningar att tro att ett revanschsuget Almeria här – efter rånet mot Real – vinner. Den raka ettan klickas in till höga 2.65x insatsen hos speljätten Bethard – marknadens högsta odds just nu.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se