Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Atletico Madrid - Sevilla


Spela!
Datum: Torsdag 2024-01-25 21:00
Land: Spanien
Liga: Copa del Rey
Spel: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2.00
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Stor fördel Atletico Madrid här får vi slå fast efter att ha bevittnat Sevillas senaste fotbollsmatcher. De är mer än steget mindre här – hopplösa just nu till och med.

Sevilla numer med fyra raka nederlag här i La Liga och läget börjar minst sagt se allvarligt ut för deras del, bara ett poäng ner alltså till Cadiz och en 18:e plats i tabellen och den vet vi innebär Segunda-spel nästa säsong. Alltså är krisen väl redan framme får vi slå fast och här på bortaplan talar därför inte alls mycket för att de lyckas såra detta formstark Atletico Madrid, Sevilla har bara vunnit en match på bortaplan den här säsongen.

Atletico numer alltså formstarka här inför torsdagen efter att ha slagit ut Real Madrid ur Copa del Rey och här närmst besegrat Granada med 1-0 på bortaplan i helgen. Positiva resultat som innebär att Atletico fortsätter att ta kliv, de är som bekant vidare i CL, är med här i La Liga bland de fyra främsta och så lirar de här kvartsfinal mot Sevilla i Copa del Rey. En fin säsong så här långt därför och allt talar verkligen för att det i alla fall blir en semifinal i cupspelet, vi är helt övertygade om det och väljer därför även att investera en slant i dem här på torsdag.

Som väntat inget större värde här på hemmalaget på 1×2-marknaden men på asianmarknaden blir oddset snabbt väldigt spännande, och här finns det trots allt anledningar att tro att Atletico faktiskt vinner tryggt till slut. Vi vet att vi har att göra med ett betydligt mer offensivt Simeone-lag den här säsongen, de har gjort 23 mål på 10 hemmamatcher i La Liga och är lite av en målgaranti numer, Griezmann och Morata vet vi har fantastiska säsonger båda två och i och med hur Sevillas defensiv sett ut här på slutet, så bör vi kunna utgå från att Atletico i alla fall håller uppe sitt målsnitt här. Sevilla släppte in fem baljor här närmst mot Girona dessutom, en hönsgård var vad vi fick bevittna där från deras sida och vi ser därför 2-0 Atletico framför oss här. Minst. Skillnaden är så pass stor just nu.

Atletico Madrid här med blott två skador i truppen inför torsdagen, Machin Perez är fortsatt out men det är även en lirare som gjort noll minuter i La Liga den här säsongen. Så egentligen bara Azpilicuetas skada här som någonstans försvagar laget, eller i alla fall försvagar den tillfälliga bredden. Lemar är alltså tillbaka i full träning och är nu riktigt nära en comeback. Mandava däremot out och detta på grund av afrikanska mästerskapen.

För Sevillas del missar En-Nesyri det här mötet då han representerar Marocko i afrikanska och Salas, Gudelj, Lukebakio och Acuna är alla out med skador. Resten av truppen är intakt.

Med det sagt så är det väl bara att välja Atleticos sida här och vi väljer som sagt att göra det på asianmarknaden där vi klickar in Atletico (-1 asian handicap) – hela insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till exakt dubbla degen hos Bethard, otroligt värde säger vi, 2.00x för det när Sevilla mår så här dåligt är ett bjudodds från Bethard – och det lär sjunka. Sevilla har alltså släppt in 10 mål på sina 3 senaste ligafighter – fem mot Girona, tre mot Alaves hemma(!) och två mot Bilbao. 2-0 Atletico!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se