Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Athletic Bilbao - Barcelona


Spela!
Datum: Onsdag 2024-01-24 21:30
Land: Spanien
Liga: Copa del Rey
Spel: 1
Odds: 2.85
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Superspännande kvartsfinal får vi slå fast här när Athletic Bilbao agerar värd och Barca tittar förbi, hemmalaget här är vi helt övertygade om ser sig själva som favoriter i det här mötet och det adderar någonting extra över den här bataljen.

För Bilbao har alltså genomfört en jättefin säsong i Spanien så här långt, de agerar tabellfyra här efter 21 spelade omgångar och har bara tre pinnar upp till detta Barca, förvisso med matchen mer spelad men tre pinnar säger någonting och är främst en bekräftelse på att Valverde onekligen fått saker och ting på plats hos detta Bilbao. Valverde ska nämnas alltså ställs mot sin gamla arbetsgivare i Barca här och extra sugen lär även han därför vara på att vinna den här fighten.

Och vi ger alltså Bilbao en väldigt god chans att lyckas med just den bedriften, att slå Barca och ta sig vidare till en semifinal här i cupspelet. Först och främst har Bilbao ett fint facit i Copa del Rey, de har nått en semifinal under två raka år och innan dess nådde man en final där man just föll mot Barca. Även året innan det, under 19/20 nådde Bilbao en final vilket innebär att de nått semifinal eller längre, i fyra raka år nu. För det andra så har Bilbao hemmaplansfördelen här, de har vunnit åtta av elva ligamatcher här på San Mames den här säsongen och har gjort otroliga 27 mål, de jagar dessutom en sjunde raka hemmavinst här på onsdag och därför är det onekligen läge att titta till vänster här i jakten på värde när Barca ställs fram som favorit så här inför. Barca har haft stora problem på bortaplan den här säsongen och ser vi till totalen med CL inräknat så kan vi alltså konstatera att de bara vunnit 6 av 13 bortamatcher. Otroligt tydligt här, de slog förvisso Betis här närmst i helgen i Sevilla men absolut att de var illa ute. Felix avgjorde det mötet sent med sitt 3-2 mål och då håller bara Bilbao en ännu högre nivå och är starkare hemma. Vi måste därför utnyttja det fina värdet som ställs fram här.

Inaki Williams är out här för Bilbaos del på onsdag och är det i och med att han representerar Ghana i afrikanska mästerskapen, bortsett från honom ser det däremot jättebra ut rent truppmässigt då bara Dani Garcia är out – spanjoren har dock bara gjort fyra matcher för Bilbao den här säsongen. Därmed konstaterar vi att Bilbao kommer att ställa fram nästintill starkaste möjliga lag här.

För Barcelonas del är Christensen, Raphinha, Martinez, Alonso, Gavi och ter Stegen alla definitivt out och Cancelo är ett frågetecken och därmed osäker till spel. Resten av truppen däremot intakt och inga avstängningar heller här för Barca.

Så rent truppmässigt lite fördel Bilbao här ändå och så hemmaplansfördelen på det, det gör 2.85x degen för det raka spelet på Bilbao tokintressant i vår värld. Bilbao är uppenbarligen att räkna med, bara Girona har gjort fler mål än dem sett till ”hemma”-tabellen i La Liga och det känns även det betryggande här, de är otroligt tunga och svårslagna här hemma och därför ska de per automatik ha en god chans här mot ett Barca som inte alls imponerat på bortaplan. 2-1 Bilbao säger vi! Lycka till.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se