Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Bayern München - Union Berlin


Spela!
Datum: Onsdag 2024-01-24 20:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Spel: 1 (-2.25 asian handicap)
Odds: 2.00
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Snökaos satte stopp för mötet mellan Bayern München och Union Berlin den 5 december. Nytt försök görs här!

Bayern München numer sju pinnar efter detta fantastiska Bayer Leverkusen som alltså vann på nytt här i helgen när de slog Leipzig borta med 3-2, samtidigt föll som bekant Bayern väldigt överraskande hemma, och detta dessutom mot ett svagt motstånd i Werder Bremen. 1-0 slutade det mötet och det öppnar upp för en reaktion här från hemmalaget på onsdag.

Vi har på alla sätt och vis svårt att se att Bayern ska tappa poäng i en andra raka hemmamatch här i Bundesliga, och extra svårt har vi svårt att se det hända när Bayern alltså inte ligger i topp av tabellen. Sju pinnar upp är ett minst sagt allvarligt läge och ett poängtapp här mot Union Berlin slår någonstans fast att vi kommer att få se en ny vinnare i Bundesliga för första gången på väldigt lång tid och det tror vi verkligen inte Bayern kommer att tillåta. Vinst gäller och så bör det även bli här hemma när den här typen av motstånd tittar förbi.

För Union Berlin vet vi har haft stora problem den här säsongen, en historiskt svag säsongsstart från ett lag i Bundesliga och det var därför heller ingen överraskning att tränaren fick lämna. Nu har man en ny röst i omklädningsrummet och det har gett resultat, Union Berlin har i alla fall vaknat till liv och börjat plocka lite poäng nu och infinner sig numer även ovanför ett nedflyttningsstreck. Däremot kan de inte riktigt än andas ut utan har bara tre pinnar ner till fel sida och det ser därför ut att bli kämpigt det här. Mot Bayern ser vi därför inte det hända, absolut att Union är lite på G men här är uppgiften trots allt för stor och speciellt på bortaplan där Union Berlin bara lyckats plocka på sig blott fyra pinnar den här säsongen. Med den poängskörden är man alltså sämst i Bundesliga. Därför vinner man heller inte här på Allianz Arena.

Bayern München kliver in i det här mötet fortsatt utan Kim och Mazraoui som lirar asiatiska- och afrikanska mästerskapen, Peretz, Gnabry, Sarr, Buchmann och Marusic är även de out med skador men absolut att detta är en hanterbar situation för Bayern, fyra av dessa fem namn uppsatta på en skadelista har tillsammans gjort två matcher den här säsongen och även Gnabry har lirat väldigt få matcher. Inga lirare som på något sätt varit avgörande i alla fall.

Union Berlin har Laidouni borta här som representerar Tunisien i afrikanska och så har man även viktige Juranovic out här som är skadad. Även Khedira missar det här mötet på grund av samma anledning.

Med det sagt så är det bara att konstatera att skillnaden är stor här, Bayern måste reagera och det brukar de även göra i det här läget, så här direkt efter en förlust. Att de blev nollade här hemma senast talar dessutom för att vi får se tre, fyra baljor från deras sida här, det stöds tydligt av deras målsnitt i Bundesliga (33 mål på 9 hemmamatcher) och vi väljer därför också att klicka in Bayern (-2.25 asian handicap) här till exakt dubbla degen, 3-0 ska de kunna lösa här och vinner de bara med två mål, så betalas alltså halva insatsen tillbaka av Bethard. Superfint spel härifrån där vi räknar med att få se just 3-0 eller 4-0. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se