Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Fulham - Liverpool


Spela!
Datum: Onsdag 2024-01-24 21:00
Land: England
Liga: EFL Cup
Spel: Över 2.5 mål + BLGM – Ja
Odds: 1.90
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

2-1 Liverpool här inför returen på onsdag, Fulham har inte alls mycket att förlora utan kommer att gå för det på Craven Cottage. Öppen tillställning?

Förutsättningarna väldigt tydliga här för Fulham som behöver göra minst ett mål på Craven Cottage på onsdag för att drömmen om en final i EFL Cup ska leva, samtidigt behöver man alltså hålla Liverpool borta från sitt mål och gärna hålla nollan intakt ifall det här ska kunna gå, något vi alltså har väldigt svårt att se ska hända då Liverpool är inne i en fantastisk period just nu, med sex vinster av åtta möjliga här på slutet – och noll förluster.

Stor fördel Liverpool här därför såklart, ett miljöombyte bör dock kunna innebära att chanserna ökar för Fulham, de stod upp fint mot Liverpool på Anfield och hade trots allt 1-0 mot dem en bra bit in i matchen innan Liverpool lyckades göra 1-1 och sedan 2-1 inom loppet av tre minuter. Därför möjligt, men absolut en stor utmaning här för Fulham, som vi däremot räknar med ger detta en ordentlig chans.

Ett aggressivt hemmalag utgår vi därför från att få se här, Fulham må ha tappat fart sett till december månad men absolut att man bör stundtals i det här mötet bör kunna hitta tillbaka till det spelet. De gjorde otroligt mycket mål här på Craven Cottage då och snittar dessutom nästan 2.00 mål/match här hemma i PL under säsongen 23/24. Det är en minst sagt imponerande siffra som i alla fall bör kunna öppna upp för ett nytt Fulham-mål här, Liverpool ordentligt sargade trots allt och lirade fotboll så sent som den 21 januari. Fulham samtidigt utvilade till 100 här då de inte lirat en match sedan den 13 januari. Vi är därför inne på målen här igen och väljer att klicka in ett kombinationsspel med fokus på just det, mål åt båda håll plus ett överspel känns som ett fint spel härifrån när Fulham inte har allt för mycket att förlora.

Fulham kliver in i onsdagens returmöte med fyra spelare out här där Bassey, Ballo-Toure och Iwobi samtliga tre missar på grund av afrikanska mästerskapen och Traore är out på grund av en skada. Annars är truppen intakt och det innebär att Fulham kommer att kunna forma en stark elva här, en pigg sådan som verkligen kommer att kunna ge sitt allt här för en nå en final.

För Liverpools del är skadelistan längre än så, Matip, Bajcetic, Thiago, Salah, Tsimikas, Robertson, Szoboszlai, Alexander-Arnold och Curtis Jones är alla out här och likaså är Endo detta då han representerar Japan i asiatiska mästerskapen. Absolut långt från optimalt för detta Liverpool trots att man faktiskt besegrade Bournemouth här närmst med 4-0 – i samma skick. Match här nu bara några dagar senare trots allt och energidepåerna kanske inte laddade på samma sätt.

Vi tänker att det talar för att Fulham som sagt i alla fall gör mål här, sen huruvida det räcker till ett kryss här för hemmalaget eller inte lämnar vi osagt. Men 2-1 åt något håll ser vi framför oss här, eller att Liverpool bara får upp farten och övertygar på nytt. 3-1 Liverpool därför inte alls omöjligt här, men BLGM – Ja känns jättebra och över 2.5 mål likaså. Vi klickar in det kombinationsspelet till fina 1.90x insatsen.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se