Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Celta Vigo - Real Sociedad


Spela!
Datum: Tisdag 2024-01-23 21:30
Land: Spanien
Liga: Copa del Rey
Spel: 2
Odds: 2.50
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Supervärde på Real Sociedad här inför tisdagens kvartsfinal i Copa del Rey. Celta Vigo har annat att tänka på än det här.

Celta Vigo är riktigt illa ute i La Liga här efter 21 spelade omgångar och har bara en pinne ner till Sevilla och ytterligare en pinne till ner till Cadiz som infinner sig på fel sida av nedflyttningsstrecket. Och i och med att Villarreal och Mallorca infinner sig precis ovanför Celta, så är läget minst sagt allvarligt får vi slå fast, Sevilla bör vi ändå kunna räkna med löser det hela till slut och Cadiz har agerat och gjort ett tränarbyte, får de en liten effekt på det så kan mycket väl Celta infinna sig på en 18:e plats i tabellen här efter nästa helg då de ställs mot Girona på söndag.

Och just det mötet mot Girona bör man väl ändå rimligtvis ha i tankarna redan nu tänker vi, ett cupspel bör kanske inte vara prioriterat på samma sätt när man infinner sig i det läget man infinner sig. Real Sociedad är dessutom ett tufft motstånd som man alltså här i helgen föll mot, just här hemma i Vigo i ligaspelet. Fyra dagar senare bara ställs man mot varandra igen och vi räknar med att Sociedad upprepar bedriften och vinner igen.

För skillnaden är trots allt stor här, Sociedad med en sjätteplats i La Liga intakt och de har dessutom ”bara” sex poäng upp till CL och fjärdeplatsen, det säger en del om hur vitt skilda verkligheter de här lagen infinner sig i och Sociedad tenderar dessutom att gå långt i Copa del Rey. Den detaljen ska absolut inte underskattas här och vi gillar därför också värdet på dem här hos Bethard. Bethard trissar upp oddset lite väl mycket i vår värld, runt 2.30x vore väl ändå rimligt här men nu får vi en bit över det och måste därför bara testa en slant här.

Celta Vigo har Jonathan Bamba out här som lirar afrikanska mästerskapen och Cervi och Aidoo är båda out på grund av skada, den förstnämnda här den liraren bland topp 5 med flest minuter den här säsongen och därför ett stort avbräck för detta Celta såklart.

Real Sociedad lider även de av ett par avbräck får vi slå fast, Kubo, Traore och Umar är alla iväg på afrikanska och även Odriozola och Merquelanz är out här. Kubo och Traore två nyckelspelare i detta Sociedad och det är därför bara att slå fast att de är försvagade, men de slog samtidigt Celta här i helgen utan de båda på banan. Vi tänker därför att de bör kunna vinna här igen.

2.50x degen för Sociedad-vinsten tycker vi är på tok för högt och väljer därför också att klicka in det hos Bethard, 2.30x vore som sagt mer rimligt i och med hur stabila Sociedad faktiskt varit här i Copa del Rey. De slog Osasuna med 2-0 på bortaplan i åttondelsfinalen och slog ut Malaga i omgången innan det – och även där nollade man sitt motstånd (Sociedad har bara släppt in 3 mål på sina 12(!) senaste fighter). Superstark defensiv hos detta Sociedad och det är en fin förutsättning för att nå långt i cupspelet. Det ska även nämnas att man vann CdR så sent som under 2020. Har ett fint facit här. Sociedad 1-0 igen?

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se