Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Chelsea - Middlesbrough


Spela!
Datum: Tisdag 2024-01-23 21:00
Land: England
Liga: EFL Cup
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.30
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Trots ett stort, stort spelövertag blev Chelsea alltså nollade mot Middlesbrough borta på Riverside Stadium den 9 januari och föll med 1-0, det innebär stor spänning här inför returen på tisdag och det uppskattas såklart alltid. Ett Middlesbrough som kommer att göra allt i sin makt här såklart för att nå en final i EFL Cup, en historisk sådan trots allt och extra stor kväll därför för deras del. Den typen av motstånd är alltid klurig.

Vi tänker därför också att Chelsea mycket väl kan komma att få det lite jobbigt här, allt kommer att handla om ifall de får in en tidig balja eller inte. Löser bara Middlesbrough 0-0 i halvtid, ja då lär spänningen öka och Chelseas nerver likaså, där vill inte hemmalaget hamna utan vi förväntar oss att de trycker på för ett tidigt ledningsmål här direkt från matchstart.

Och i slutändan så talar ändå det mesta för att Chelsea lyckas med bedriften här, att de i alla fall vinner, kanske inte stort eller övertygande, men här på Stamford Bridge har de trots allt börjat vinna fotbollsmatcher och har nu mer exakt vunnit fem av sina sex senaste och förlorat noll. Det talar för trots allt för hemmalaget här, formen är alltså bra och klasskillnaden även den uppenbar när ett Championship-gäng tittar förbi. Därför utgår vi från att Chelsea vinner här till slut också, de slog Fulham här närmst med 1-0 i PL, besegrade Preston med 4-0 här innan det och så har man även en vinst över Palace (2-1) och Sheffield (2-0) här på Stamford Bridge.

Ett fortsatt skadedrabbat Chelsea är vad vi har framför oss här, Fofana, James, Cucurella, Lavia, Nkunku, Sanchez, Ugochukwu och Jackson är alla definitivt out här på tisdag och så missar även högst troligt Chalobah det här mötet. Det kommer vi inte ifrån gör Chelsea en aning sårbara, det fortsatta tunga skadeläget där listan med avbräck i princip har varit 10 spelare lång, under hela säsongen. Det får oss att tvivla på att Chelsea vinner tisdagens fight väldigt enkelt, de slåss på en del fronter och det tar på krafterna såklart.

Middlesbrough kommer samtidigt till spel utan skadade Lenihan, Smith, Latte Lath och Bangura, dessutom missar även Dieng, Silvera och McGree det här mötet då de lirar afrikanska- samt asiatiska mästerskapen.

Med det sagt så tänker vi att gästerna trots ett par avbräck här i alla fall lyckas hålla nere siffrorna här, de är vidare så länge det står 0-0 och vid 1-0 Chelsea är det trots allt förlängning som gäller, det talar inte för ett målkalas utan det enda som faktiskt talar för ett sådant utfall, är om Chelsea har en fantastisk dag här. Det tror vi alltså inte, utan ser mer en 2-0-vinst här framför oss, max 3-0. Chelsea & under 3.5 mål tycker vi därför är ett fint spel härifrån till 2.30x insatsen hos No Account Bet, Chelsea har bara släppt in två mål på sina fem senaste matcher här hemma på Stamford Bridge och vi har därför svårt att se att det blir hela fyra mål här. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se