Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Granada - Atletico Madrid


Spela!
Datum: Måndag 2024-01-22 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 2 & BLGM – Ja
Odds: 3.45
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Atletico Madrid såklart en befogad favorit här men lite svårigheter räknar vi med att de ändå uppelever. Har matchats hårt här på slutet, Granada bör kunna trycka på.

Ett av La Ligas sämsta lag här i värden Granada som bara vunnit 2 av 20 matcher den här säsongen och tillsammans endast inkasserat 11 poäng, det innebär att de i dagsläget har fem pinnar upp till säker mark och just i och med att det är Sevilla, Celta Vigo och Villarreal som ligger precis ovanför strecket så talar inte alls mycket för att detta Granda spelar kvar i La Liga även nästa säsong.

Det är därför bara att direkt slå fast här inför måndagens fight att skillnaden är stor, 27 poäng skiljer Granada och Atletico åt i tabellen och Atletico kliver dessutom in stärkta här efter att ha slagit ut Real Madrid ur Copa del Rey. Kommer Atletico därför bara upp i nivå här, vinner de såklart det här mötet och det är någonting vi nu räknar med att de gör. Atletico har varit långt från 100-procentiga här i La Liga men nu är motståndet så pass generöst att vi verkligen har svårt att se att ett Atletico, i det här läget, tappar poäng mot den här typen av motstånd. Det har man helt enkelt inte råd med då man infinner sig först på en femteplats i tabellen.

För det ska nämnas, att Atletico hade stora problem här i december månad, de vann inte alls många fighter och deras tabellplacering är en tydlig bekräftelse på detta. Just nu är alltså Barca, Athletic Bilbao, Real Madrid och Girona före och Real Sociedad infinner sig endast tre pinnar efter. En aning pressade här därför Atletico, ett Atletico som är ute efter att studsa tillbaka i La Liga dessutom efter torsken här närmst mot Girona den 3 januari. Det var deras senaste ligafight, tittar vi tillbaka lite så kan vi även slå fast att man bara har vunnit en av sina fyra senaste matcher här i La Liga. Därför upprepar vi, trots det generösa motståndet här, att Atletico är långt från en garanti. Granada räknar vi därför med kommer att ha saker och ting att säga till om här, det vore bara rimligt i och med att de gör en del mål här hemma. Atletico har samtidigt släppt in 12 mål på 9 bortamatcher och bara vunnit 3(!) fighter på bortaplan den här säsongen.

Granada kliver in i måndagens fight med Hongla definitivt out här i och med en avstängning han avtjänar, Raul Fernandez är ett frågetecken men resten av truppen är däremot intakt och det är därför bara att konstatera att förutsättningarna rent truppmässigt är väldigt goda för Granada här. Ett starkt lag kommer att formas och här hemma har det här gänget plockat poäng i sex av tio matcher – det talar för att man i alla fall hittar nätet. 14 mål på 10 matcher.

Atletico Madrid har Mandava out på grund av afrikanska mästerskapen och Lemar sägs vara nära en comeback nu men det här mötet lär däremot komma för tidigt. Machin Perez out sedan tidigare men det är samtidigt ingen lirare som kommit till spel än. Med det sagt, starkaste möjliga Atletico här och därför bör de även vinna det här mötet – den känslan är såklart extra starkt efter den fina insatsen mot Real i veckan.

Att välja Atleticos sida känns därför som en bra idé här, men vi väljer även att addera till BLGM – Ja här och får tillsammans 3.45x insatsen för kombinationsspelet hos No Account Bet. Superodds här som vi bara måste testas i och med hur mycket mer mål detta Atletico släpper in den här säsongen, de är betydligt mer framåtlutade och det styrks onekligen av siffrorna. 4-2 mot Real här närmst, 5-3 mot Real innan dess, 3-1 mot Lugo innan det. 4-3 mot Girona i matchen innan Lugo-fighten. Vi säger därför 3-1 eller 2-1 Atletico Madrid här.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se