Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Napoli - Inter


Spela!
Datum: Måndag 2024-01-22 20:45
Land: Saudiarabien (neutral)
Liga: Super Cup
Spel: 2
Odds: 1.70
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Supercoppa Italiana-final i Riyadh, Saudiarabien. Inter stor favorit här och det med all rätt, vi räknar med att de säkrar säsongens första titel här.

3-0 mot Lazio blev det för Inters del i semifinalen här i Supercoppa Italiana och det är bara att konstatera att man är Italiens bästa fotbollslag just nu, absolut inte enbart grundat i den vinsten men de vinner match efter match nu och gör det på så många olika vis, men allt som oftast alltså väldigt tryggt med ett stort övertag i matcherna.

Inter är minst sagt otroliga just nu, de har vunnit 16 av 20 ligamatcher den här säsongen och har en målskillnad som dessutom lyder 49-10(!). Smått osannolika siffror, 49 mål på 20 matcher och bara 10 insläppta på 20, det förtjänar helt enkelt att hyllas och det bekräftar bara att de är så pass mycket bättre än de andra lagen, Juve förvisso bara två pinnar efter, men där räknar vi med att avståndet är större efter 38 spelade omgångar, för allt talar verkligen för det utfallet just nu.

Napoli? De har vi alltså först 20 poäng efter Inter i en Serie A-tabell, absolut klasskillnad här och visst vann nu Napoli med 3-0 över Fiorentina i semifinalen här i veckan, men här är vi nog alla överens om att det resultatet inte riktigt spelade matchbilden. Det ska i alla fall nämnas, Fiorentina hade mer boll, missade en straff vid 1-0 Napoli och sen på något konstigt sätt slutade det hela 3-0 till Napoli alltså. Napoli gjorde alltså de två sista målen i den 84:e- och 86:e matchminuten, det säger en del i alla fall. Annars vet vi att Napoli lidit stort i Serie A och att de absolut inte är samma Napoli som det från i fjol, 9 vinster har de endast vunnit, av 20 möjliga och addera därtill att de har förlorat hela sju matcher redan. Otroligt blek säsong och de agerar alltså först tabellnia(!). Inter är bättre och ska bara vinna det här mötet, de har färsk rutin från en stor final (CL) och kan här säkra säsongens första titel, det räknar vi med att de gör.

Inter åkte inte på några nya skador mot Lazio här närmst utan har alltså alla spelare tillgängliga här på måndag, förutom Cuadrado. Det är ett otroligt tacksamt läge för Inzaghi och såklart en detalj som starkt talar för att Inter fortsätter att lira fotboll på en bra nivå. Jättetacksamt, att hela tiden kunna forma bästa möjliga lag och samtidigt rotera lite när det behövs, utan att tappa allt för mycket kvalité. En stor anledning till att man faktiskt vunnit 16 av 20 ligamatcher den här säsongen.

För Napolis del ser läget en aning annorlunda ut får vi slå fast, de har Osimhen och Anguissa out här på grund av afrikanska mästerskapen och även deras förstakeeper, Meret är borta på grund av en skada. Natan och Olivera är out sedan tidigare dessutom. Så såklart ett försvagat Napoli här och därför är det bara att konstatera att egentligen allt talar för att Inter drar det längsta strået i Riyadh på måndag. Allt.

Därför en bra idé att klicka in Inter som vinnare, klasskillnad trots allt och visst känns 1.70x här spontant kanske lite lågt i en final, men absolut att det är en rimlig investering sett till skillnaden. Inter är inte bara ett steg större här i vår värld, mer än så och 1.70x gillar vi därför väldigt mycket.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se