Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Brighton - Wolves


Spela!
Datum: Måndag 2024-01-22 20:45
Land: England
Liga: Premier League
Spel: X2
Odds: 2.40
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Wolves med en fin form här inför måndagens möte mot Brighton, tre raka vinster lyder facit och här bör det därför kunna bli nya poäng. Fint värde!

1.62x insatsen för det raka spelet på Brighton finns här hos Bethard och det är en aning överraskande får vi ändå slå fast, ett Brighton som alltså totalt sett står på 8 vinster av 20 möjliga här i Premier League och som endast vunnit en av sina fem senaste matcher i samma tävling. Trots detta det låga oddset, när ett formstarkt Wolves tittar förbi på måndag.

Det känner vi alltså att vi måste göra någonting med, fint värde här till höger och då är Wolves som bekant riktigt bra just nu. Visst är det en tuff match som väntar här, men absolut att Wolves bör ha en möjlighet att kunna åstadkomma någonting på Falmer Stadium, för Brighton är uppenbarligen allt annat än en garanti – även här hemma har de alltså tappat poäng i hälften av sina matcher den här säsongen.

Vi känner därför att ett Wolves med tre raka vinster här i PL är värd en liten investering, de slog Everton här närmst i seriespelet med 3-0 och innan dess besegrade man alltså ett erkänt tufft Brentford på Brentford Community Stadium, med 4-1. 2-1-vinst innan dess, detta dessutom mot Chelsea. Vi har därför absolut alla anledningar att tro att Wolves kan plocka nya poäng här på måndag, Gary O'Neil har verkligen fått ordning på det här bygget och det ska även nämnas att Wolves nu entrar det här mötet obesegrade i fem raka matcher, de har som bekant lirat boll i FA Cupen här i veckan, där slog man Brentford med 3-2 efter förlängning och formen därför fortsatt intakt. Värdet till höger här, det råder det inga som helst tvivel om – även fastän Brighton har en fin högstanivå i sig.

Brighton kliver in i måndagens PL-fight utan Veltman, Enciso, Lamptey, Fati, Mitoma, Adingra och March, alla dessa med all säkerhet out alltså och Igor Julio är ett litet frågetecken efter att ha åkt på en smäll. Åtta gubbar out här kanske, det är en stor lista och såklart en detalj att ta hänsyn till. Brighton har fått lite vila här nu men absolut att man behöver få ordning på alla dessa skador om man ska vara med och utmana om en Europa-plats. För här framöver väntar alltså ett tufft och intensivt spelschema.

För Wolves del ser det en aning bättre ut får vi slå fast, Gomes är avstängd och missar det här mötet och Jonny, Hwang, Ait-Nouri och Traore är alla fyra out på grund av skada/asiatiska mästerskapen. Absolut stora avbräck här i Gomes och Hwang som varit väldigt fina, det kommer vi inte ifrån men en defensivt stark insats utgår vi ändå från att Wolves är kapabla att göra här.

Vi ser en jämn fight framför oss där Brighton lär ha mycket boll, men ett kryss bör Wolves trots allt kunna lösa i och med Brightons oförmåga att vinna fotbollsmatcher, trots ett stort spelövertag. De här båda lagen står alltså på lika många vinster i PL, det säger en del. X2 är därför superintressant tycker vi till höga 2.40x insatsen, återstart här dessutom vilken mycket väl kan komma att tala för ett något trögare Brighton. Vi säger 1-1!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se