Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Betis - Barcelona


Spela!
Datum: Söndag 2024-01-21 18:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1X
Odds: 2.10
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Real Betis har ännu inte förlorat en fight på Benito Villamarin den här säsongen, sex vinster av tio möjliga och fyra kryss. Stor uppgift väntar Barca här.

En superspännande fight är vad vi har framför oss här i Sevilla under söndagen och det ska på alla sätt och vis bli spännande att se vad både Betis och Barcelona bjuder på här. Real Betis solida här hemma, ett pålitligt lag numer och här hemma släpper de inte alls till mycket, lite av en garanti därför, i alla fall sett till approach och utförande här från deras sida. Vi kan räkna med att man fortsatt intar banan med största möjliga fokus på defensiven och där mycket av det offensiva ansvaret tilldelas Isco, viktigt att han har en bra dag för detta Betis, annars brukar Betis ha det tufft framåt.

Rent defensivt litar vi däremot på Betis, inget lag i La Liga har släppt in färre mål än dem här hemma och man har en minst sagt otrolig siffra här som förtjänar att lyftas och även hyllas. Fyra insläppta på tio matcher, smått osannolikt är det och så som sagt noll förluster, vi bör därför rimligtvis kunna räkna med att Barca får det jobbigt här. Atletico Madrid, Real Madrid och Girona har samtliga tappat poäng här på Benito Villamarin den här säsongen.

Barcelona här med blott fyra vinster på bortaplan i La Liga säsongen 23/24, det krävs därför ingen större utläggning här utan det är bara att slå fast att Barca har vunnit få matcher på resande fot och att de som bekant även överlag haft en jobbig säsong. De föll mot Real Madrid med 4-1 här för en vecka sedan och hamnade även i underläge mot division 3-gänget Unionistas här närmst, innan de lyckades vända och undvika ytterligare ett stort misslyckande. Barca har det kämpigt och är inte alls så bra som tidigare, det kommer vi inte ifrån här utan Real Betis har alla anledningar att gå för tre poäng här och kommer därför också att göra det. De har ju inte ens förlorat här hemma, såklart intar de därför banan med största möjliga självförtroende och tro på att tre pinnar är en realistisk målsättning.

Riad, Sabaly och Ezzalzouli är alla tre iväg och lirar afrikanska mästerskapen och missar därmed ett par fighter här för Betis, utöver dem är även Ruibal, Perez och Bellerin out men annars ser skadeläget helt okej ut får vi slå fast, Riad har inte lirat en match för Betis i La Liga än och Sabaly samt Ezzalzouli har lirat sju, respektive åtta fighter den här säsongen och är därför heller inga bärande lirare hos detta Betis. I en enstaka fight här hemma mot Barca, tappar man förvisso kvalité i Perez out, men absolut är detta en hanterbar situation för Pellegrini.

Barcelona kommer definitivt till spel här utan Raphinha, Gavi och ter Stegen och så har vi tre frågetecken i Cancelo, Martinez och Alonso, alla tre osäkra till spel här och det återstår därför att se ifall de finns med i en trupp eller inte. Helt okej förutsättningar därför även här.

En tight fight där Barca på nytt tappar poäng, ett utfall vi alltså är inne på här inför söndagen och därför klickar vi också in 1X här hos No Account Bet till superfina 2.10x insatsen. 1.95 hade vi räknat med här, absolut inte 2.10x i och med hur svaga Barca har varit på bortaplan, de har vunnit en bortafight sedan den 4 november 2023 ifall vi räknar bort Copa del Rey-resultaten. Då vann de den fighten tack vare ett straffmål först i den 93:e matchminuten. 1X måste testas, trots Betis avbräck.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se