Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Bournemouth - Liverpool


Spela!
Datum: Söndag 2024-01-21 17:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Över 3.5 mål
Odds: 2.21
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Vi höjer ett litet varningens finger för detta Bournemouth som målade upp superfina siffror här i december månad. Bör kunna störa Liverpool.

Sex vinster av sju möjliga och ett kryss, det var Bournemouths siffror inför Spurs-fighten den 31 december 2023, Bournemouths senaste Premier League-fight här alltså och såklart därför även ett litet frågetecken på status och vilken nivå de kommer att hålla här. Lång tid har trots allt passerat. En fantastisk period inför Spurs i alla fall, där Bournemouth höll en otroligt fin nivå och kommer man upp i samma nivå här mot Liverpool på söndag, ja då bör de väl rimligtvis kunna störa Klopps lagbygge. Det är vår starka känsla så här inför.

För Bournemouth har garanterat mål här sedan egentligen i slutet på oktober månad, en otroligt flärdfull offensiv som producerat jättemycket poäng. Bournemouth har gjort mål i alla sina matcher sedan den 21 oktober, 13 matcher på raken här nu och addera därtill att de gjort 20 mål på sina 8 senaste matcher. Mycket mål, vi tänker därför att målen bör kunna vara att räkna med här på Vitality Stadium, Liverpool även de målglada och långt från en garanti här ändå, de har bara vunnit fem matcher på bortaplan den här säsongen och det säger en del, fem av tio möjliga.

Absolut att Bournemouth därför bör ha någonting att säga till om här, trots att det är tabellettan de faktiskt ställs mot, att de gör mål tar vi helt enkelt för givet och att de utmanar Liverpool om en vinst ser vi absolut inte som en omöjlighet.

Bournemouth kommer till spel här på söndag utan Adams, Traore, Kerkez, Smith, Senesi, Fredericks, Ouattara, Semenyo och Randolph, en lång lista här och såklart allt annat än optimalt. Det är bara att slå fast att Bournemouth kliver in försvagade och speciellt i defensiven, en detalj som helt klart öppnar upp för lite fler mål från Liverpools sida. Och som i sin tur även talar för målen vi kommer att investera en slant i. Offensiven däremot intakt för hemmalaget, viktigt är att Solanke är skadefri och kommer att lira här.

Liverpool saknar samtidigt Matip, Bajcetic, Thiago, Tsimikas, Robertson, Szoboszlai, Alexander-Arnold, Endo och Salah här, även det långt från optimalt får vi slå fast och även här ett försvagat bortalag därför. Vi bör därför inte vara allt för oroliga över Bournemouths avbräck, utan räknar med att de är helt inne på att vinna den här fighten. Ingen Robertson och Alexander-Arnold, ingen Salah och det kommer att ge hemmalaget energi här. De kommer att köra, det är vi helt övertygade om och då bör vi trots allt få se lite mål på Vitality.

Över 3.5 mål mål till 2.21x insatsen hos Bethard tycker vi därför är väldigt spännande, Liverpool med en fin defensiv den här säsongen förvisso, men nu har trots allt tre veckor passerat sedan deras senaste PL-fight och det kan betyda att de lite fallit ur rytmen. Även lite avbräck talar för det. Vi ser en svängig historia framför oss här och gillar därför också allt över 2.10x för överspelet. 2.21x hos Bethard är riktigt bra!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se