Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Atletico Madrid - Real Madrid


Spela!
Datum: Torsdag 2024-01-18 21:30
Land: Spanien
Liga: Copa del Rey
Spel: 2
Odds: 2.45
Bolag: Speedybet

Rekarens Spelmotivering

Atletico Madrid och Real Madrid ställs mot varandra för en andra gång inom loppet av åtta dagar, 3-3 senast efter fulltid (5-3 Real efter 120) – hur slutar det här i Madrid?

Real Madrid lyfte som bekant pokalen i Saudi i samband med storvinsten över Barcelona i finalen och årets första titel kunde bärgas hem, detta efter en minst sagt fin insats mot Barca får vi slå fast, en otroligt imponerande sådan som får oss att tro att de har ytterligare en seger i sig här på torsdag. För även fastän förutsättningarna är annorlunda här, så kommer vi inte från att de är det bättre laget här. Mycket bättre till och med.

Atletico kan dock mycket väl orsaka problem för Real Madrid, helt klart är det så och när lagen ställdes mot varandra här i Madrid senast och mer exakt just här på Wanda, så vann Atletico som bekant klar mot Real i september månad. 3-1 slutade det mötet efter två mål av Morata och ett av Griezmann, det är även Real Madrids enda nederlag den här säsongen och det bör ändå stärka Atleticos tro på en vinst här. Så är det.

Det är en tuff bortafight för Real alltså och det kommer vi såklart inte från, oddsen borta hos spelbolagen säger en del och de är väl befogade, men här tycker vi ändå oddset på Real är lite väl högt. Atletico har som bekant tappat en del kraft här under de senaste veckorna och det måste vi ta större hänsyn till tycker vi, de infinner sig först på en femteplats i La Liga-tabellen och har redan hunnit förlora fem matcher – bara i ligaspelet alltså. Sju poängtapp på nitton omgångar. Dessutom har de släppt in 12 mål fler än Real Madrid, Real infinner sig alltså även 10 poäng före Atletico och det är en tydlig bekräftelse på hur stor skillnaden faktiskt varit. Real Madrid är betydligt mer pålitliga i dagsläget och har mer kvalité i laget, dessutom är stämningen i laget otroligt bra hos Los Blancos, det är sällan skådad sammanhållning vi ser just nu där alla faktiskt njuter av sin fotboll. Därför en bra idé att faktiskt investera i storebror här när spelbolagen nu bjussar på drömvärde.

Atletico Madrid kommer till spel här på torsdag utan Reinildo, Vitolo och Lemar, även Depay är ett frågetecken här inför och visar han sig hinna bli spelklar här, ja då kommer han ändå bara starta bänk. Griezmann och Morata går givetvis före i dagsläget. Så fortsatt bra förutsättningar för hemmalaget här som inte åkt på några nya skador sett till senast.

Detsamma gäller alltså Real Madrid här som kommer att jobba med samma gubbar som i Supercupen, man har Vazquez, Militao, Courtois och Alaba out sedan tidigare men annars är truppen intakt och vi bör därför kunna räkna med att få se lirare som Lunin, Carvajal, Rudiger, Valverde, Kroos, Bellingham och Vini från start här. Det laget med något större övertag rent mentalt efter vinsten i förlängningen senast, vi räknar därför med att Real orsakar stora problem för Atletico här på torsdag. Barca släppte in fyra mål mot det här gänget här om dagen, hade kunnat bli både fem och sex och det säger allt.

Real Madrid som vinnare här alltså, till otroligt fint 2.45x insatsen hos Speedybey! Alldeles för bra för att låta bli i och med skillnaden i dagsläget. 10(!) pinnar skiljer lagen åt i La Liga, värt att påminna igen. Det går inte att blunda för, Atletico har dessutom bara vunnit två av sina sex senaste fighter, mot Sevilla hemma (La Liga) och mot divison 3-laget Lugo just här i Copa del Reys tidigare runda.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se