Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Napoli - Fiorentina


Spela!
Datum: Torsdag 2024-01-18 20:00
Land: Italien
Liga: Coppa Italia
Spel: Att gå vidare – Fiorentina
Odds: 1.98
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Exakt samma upplägg här i Italien som i Spanien, numer fyra lag som gör upp om titeln här i Supercupen. Först semifinaler. Och Riyadh är det som gäller även här. Saudi!

Napoli som bekant vinnare i Serie A i fjol och Fiorentina nådde hela vägen till en final i Coppa Italia där de föll mot Inter men där de samtidigt säkrade just en plats här i supercupen då finallagen i Coppa Italia samt tabellettan och tabelltvåan från Serie A, gör upp här i semifinalerna och sedan i en final. Därför är Inter och Lazio de två andra lagen.

Med det sagt så kommer vi väl inte från att Inter är storfavorit till att vinna det supercupen här i Riyadh men vi tycker absolut att Fiorentina ska nämnas som det andra laget i det sammanhanget, Napoli går otroligt svagt i Serie A och har närmre ner till ett nedflyttningsstrecket än upp till ett Inter och Lazio har väl gjort det okej och infinner sig på en sjätteplats i tabellen efter 20 spelade omgångar. Fiorentina just nu med en fjärdeplats intakt och rent formmässigt mår de även riktigt bra.

Fiorentina kliver därför in här med siktet inställt på en finalplats, helt klart är det så och tron bör vara stor om att avancemanget är möjligt, de ställs mot ett Napoli som bara vunnit en av sina fem senaste fighter och dessutom har de förlorat tre av de fem matcherna. Förlust mot Torino med 3-0, förlust mot Roma med 2-0 och så har Napoli även hunnit torska mot Frosinone i Coppa Italia med hela 4-0(!) på hemmaplan. Ett par otroliga resultat vi helt enkelt inte kan blunda för när Fiorentina nu entrar det här mötet med blott ett nederlag, sedan den 25 november 2023. De har lirat 11 matcher och förlorat 1 fight sedan dess alltså. Fiorentina mår bra och vi har därför alla anledningar att faktiskt välja deras sida här i Saudiarabien.

Napoli saknar som bekant Osimhen och Anguissa här på grund av afrikanska mästerskapen och det kommer vi inte från är tunga avbräck, två av lagets bästa lirare och dessutom är även förstakeepern out här i Meret. Även Natan och Olivera saknas sedan tidigare. Absolut långt från perfekta förutsättningar för ett formsvagt Napoli.

Fiorentina kommer samtidigt till spel utan Castovilli och Nico Gonzalez här som båda är skadade, och så missar även Kouame det här mötet då han representerar Elfenbenskusten i afrikanska. Annars är truppen intakt.

Så oavsett hur vi än vrider och vänder på det här så är det onekligen så att det är fördel Fiorentina här i semin, på alla plan i princip, rent formmässigt, tabellmässigt i Serie A och så skademässigt, vi måste därför bara testa Fiorentina att gå vidare här till nästan dubbla degen hos Bethard, 1.98x betalar spelbolaget för spelet just nu och det tycker vi egentligen bör stå lägre än vad Napoli-avancemanget gör. Otrolig värdering i och med hur Napoli faktiskt mår i dagsläget – de har förlorat sex av sina elva senaste matcher. 2-1 Fiorentina säger vi här.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se