Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 17/1


Spela!
Datum: Onsdag 2024-01-17 19:59
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 3. Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 19:59.

Europatipset med stort fokus på cupfotbollen här som väntar i veckan. Mer exakt är det onsdag som gäller alltså och så streckar sig kupongen in på torsdagen också där afrikanska mästerskapen bland annat väntar. Egypten lirar men även hemmanationen Elfenbenskusten gör detta som ställs mot Nigeria. Fokus även på FA Cupen, Copa del Rey och supercupfotboll från Italien.

1. Everton – Crystal Palace, 1X

Fint kryss här när Everton väntas streckas högt, formen betydligt sämre här nu än tidigare i november och december månad och Everton letar någonstans ny mark och stabilitet. Given etta dock, 1X känns jättebra och så håller vi en tumme för 1-1!

2. Blackpool – Nottingham, 2

En spännande spik när procenten inte alls på något sätt stuckit iväg här på gästerna, PL vs League One och där är skillnaden trots allt stor. Dessutom är Nottingham jättefina, vi gillar de starkt och gillar det de gör. Även bra form. Spiken fullt rimlig här.

3. Bristol Rovers – Norwich, X2

Norwich betydligt mer stabila här nu efter en tveksam period för ett par veckor sedan, ser till att undvika nederlag och bör hålla som favorit här mot ett gäng som till vardags lirar i League One. Däremot är FA Cupen, just FA Cupen och Norwich vinner inte alls ofta borta. Krysset nyttigt här. X2 heltäckande däremot.

4. Osasuna – Real Sociedad, 1X

Bra läge att faktiskt fälla favoriten Sociedad här i åttondelsfinalen av CdR, Osasuna har börjat hitta rätt igen och är sådär jobbiga att ställas mot som under fjolårets säsong. Spelade otroligt jämnt mot Barca i supercupen i torsdags och hade en del otur får vi slå fast, bra insats i alla fall och den bådar gott här inför åttondelen känner vi. 1X testas då Sociedad inte alls vunnit många fotbollsmatcher här på slutet – blott en vinst på de sex senaste här inför.

5. Valencia – Celta de Vigo, 1X

Ett kryss som i princip är ett måste här när Valencia streckas till runt 70% i cupspelet, vi kan inte blunda för den fina möjligheten men ettan samtidigt given då Valencia växlat upp ordentligt – kliver in här med fyra raka vinster. 1X!

6. Girona – Rayo Vallecano, 1X

Ett Rayo Vallecano här med självförtroendet intakt efter två positiva insatser på raken, de slog Huesca här närmst i cupspelet och besegrade även Getafe med 2-0 i ligaspelet innan dess. Vi ser därför möjligheten i krysset när Girona streckas högt, högt. Visst är skillnaden stor, men Almeria löste en pinne mot Girona här om dagen (0-0) – plocka med krysset! Cupfotboll är cupfotboll – finns alltid lite extra utrymme för en skräll.

7. Royale Union SG – Anderlecht, 1X2

Helgarderingen bränner vi av här i match nummer 7 och gör det i och med att hemmalaget är klar favorit här, känslan säger att de streckas lite väl högt här i cupen när ett bra och svårslaget Anderlecht tittar förbi. Nästan 10% på Anderlecht här, vi kör därför på – 1X2!

8. DR Kongo – Zambia, X2

Svåra afrikanska mästerkapen och är det något vi lärt oss efter bara en runda här så är det följande; att många stora favoriter tappar poäng. Nigeria gjorde detta här om dagen och streckades då över 80%. Här en betydligt jämnare fight däremot, en annan typ av approach från vår sida av den anledningen, vi väljer favoriten men krysset är även det obligatoriskt.

9. Olympiakos – Panathinaikos, 1

Tuff spik att jobba in men till det här värdet känns den fullt rimlig, i skrivande stund ett Olympiakos här till under 50% och här hemma brukar de trots allt vara pålitliga. Vi testar och jobbar istället andra underdogs.

10. Atletico Madrid – Real Madrid, X2

Kryss efter fulltid här om dagen när Atletico och Real ställdes mot varandra i Supercupen och här i Copa del Rey räknar vi ännu en gång med att det blir jämnt. Kan mycket väl bli en förlängning igen och krysset därför ett tecken att utgå från. X och så klickar vi även in tvåan då det är svårt att blunda för hur bra Real faktiskt är i dagsläget. Betydligt fler vinnare i laget och det tenderar att avgöra den här typen av bataljer.

11. Napoli – Fiorentina, 1

En spik som är allt annat än en garanti men här väljer vi helt enkelt att gå på hemmaplansfördelen och dagsformen, det bör kunna gå känner vi. Fiorentina fortsatt utan en vinst under 2024 efter fulltid och Napoli vann äntligen här närmst. Supertight här men vi säger 2-1.

12. Egypten – Ghana, 1

Egypten en befogad favorit här känner vi trots misslyckandet i premiären, bara 2-2 mot Moçambique men de lär bli bättre och bättre framöver och någonstans är de även en pålitlig aktör här i afrikanska. Är allt som oftast med en bra bit in i tävlingen. Vi nöjer oss därför med ettan här.

13. Elfenbenskusten – Nigeria, 1X

Nigeria i vanlig ordning med en trög start på afrikanska men att det finns mycket kvalité i det laget råder det inga som helst tvivel om, ständigt en favorit i dessa sammanhang under de senaste åren och det med all rätt alltså. Krysset måste därför med här, trots den svaga insatsen senast. Rimligt däremot att börja från vänster, hemmanationen med en fin start och det här laget är bra. 1X!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se