Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Osasuna - Real Sociedad


Spela!
Datum: Onsdag 2024-01-17 18:00
Land: La liga
Liga: Copa del Rey
Spel: Oavgjort
Odds: 3.00
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Åttondelsfinal i Copa del Rey mellan Osasuna och Real Sociedad. Här talar mycket för att vi får se en supertät fight – krysset superspännande hos Bethard.

Real Sociedad ser ut att göra ett klart sämre år i La Liga i år än under fjolårets säsong och till stor del handlar det om att de helt enkelt är ett litet snäpp sämre på egentligen alla plan här sett till fjolåret. Rent offensivt har de inte riktigt fått det att lossna och behöver göra fler mål, och rent defensivt har de tagit ett litet steg tillbaka och släppt in fler mål än ett, i snitt/match. Det har resulterat i följande resultatrad i La Liga efter 20 spelade omgångar, 8-8-4.

Ett Sociedad som alltså vinner alldeles för få matcher här i år, vi tar det därför inte för givet att de slår Osasuna borta i en Copa del Rey-åttondel, utan en superjämn fight är att vänta här då Osasuna dessutom börjat växla upp igen efter en svag höst. Osasuna vet vi även är ett urstarkt kollektiv, ett svårslaget gäng som varit lite av en garanti i La Liga under de senaste åren. Så ett defensivt starkt Osasuna här som agerar värd alltså, och ett Osasuna som här närmst stod upp Barca väl i supercupen och som förtjänade att få med sig mer än en 2-0-förlust i den semifinalen, en del otur där men fortsatt en positiv insats och den tar man med sig in här till onsdagens fight. Helt klart är det så.

Osasuna kliver däremot som väntat in här som underdog, Bethard betalar oss i skrivande stund 3.10x för det raka spelet på värden och 2.40x för en bortavinst. Ingen av de är intressant i vår värld, utan det är krysset vi väljer att vända oss till här som betalar 3.00x insatsen i skrivande stund, alldeles för bra här för att inte testas känner vi i och med hur jämnt de här två fotbollsklubbarna spelar just nu. Tighta bakåt och svårslagna båda två, Real Sociedad dessutom med fyra kryss på deras sex senaste fighter – de andra två har resulterat i en uddamålsvinst och en uddamålsförlust.

Osasuna kommer till spel utan sin argentinske forward här i Avila som är skadad men annars är truppen intakt för hemmalaget, vilket innebär att vi kommer att få se ett starkt hemmalag. Det talar för att man lyckas upprätthålla nivån här och då bör man spela jämnt mot detta Sociedad.

För gästernas del är Kubo, Traore och Sadiq out här på grund av afrikanska- samt asiatiska mästerskapen och Merquelanz är skadad. Dessutom har vi ett litet frågetecken här på Odriozola som klev av banan här närmst i förlustmatchen mot Bilbao. Tunga avbräck får vi slå fast då Kubo varit lagets bästa spelare här under hösten, man tappar tydligt offensiv kvalité och även det talar för krysset här i vår värld. En jämn fight där inget avgörande ramlar in.

Med det sagt så finns det alltså alla anledningar att klicka in ett kryss här, visst är det något av en risk så vi håller ner insatsen men absolut är ett rimligt spel härifrån Pamplona. Supervärde säger vi och här räknar vi ändå med att krysset betalar runt 2.80x inför spelstopp.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se