Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Athletic Bilbao - Alaves


Spela!
Datum: Tisdag 2024-01-16 21:00
Land: Spanien
Liga: Copa del Rey
Spel: 1 & BLGM – Nej
Odds: 2.60
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Åttondelsfinal här mellan Athletic Bilbao och Alaves i Copa del Rey. Skillnaden stor – vi räknar med att Bilbao vinner tryggt.

Athletic Bilbao med en minst sagt otroligt fin säsong så här långt får vi slå fast här under Valverde, som på alla sätt och vis lyckats få igång det här bygget nu och där han uppenbarligen haft något fint på gång, men där det först nu verkligen är tydligt att pusselbitarna har fallit på plats. Vi hittar det här gänget på en tredjeplats i La Liga-tabellen just nu, Barca har förvisso matchen mindre spelad men man är alltså före Atletico Madrid och har en bättre målskillnad än Barca och det är en otrolig utveckling får vi därmed slå fast.

Bilbao där uppe i tabellen, det var onekligen längesedan vi fick se det och det är bara att konstatera att det är kul för La Liga, här på tisdag är det däremot Copa del Rey som gäller, men vi har inga som helst anledningar att tro att Bilbao ska tappa kraftigt i och med det här miljöombytet. Vi alla som följt spansk fotboll är väl medvetna om att Bilbao prioriterar cupspelet högt och de är ofta med hela vägen in dessutom, vi tänker därför att de bör vinna det här mötet av bara farten då de dessutom lirar hemma.

För här hemma är det inte många lag som lyckats stå emot Bilbao den här säsongen, de är La Ligas andra starkaste lag sett till den tabellen och de har dessutom gjort hela 27(!) mål. En otrolig siffra. På 11 matcher! Det är man bäst med i hela serien och det säger en del om deras utveckling i offensiven, Valverde har lyckats vrida upp saker och ting ordentligt och i princip alla offensiva lirare lirare just nu sin bästa fotboll. Och i och med att vi har en åttondelsfinal att göra med här, där singelmöten som bekant gäller, så talar alltså allt för att Valverde ställer fram ett riktigt starkt lag här, bästa möjliga till och med och då ska man bara besegra det här Alaves, som är det klart sämre laget här.

Inaki Williams saknas här för Bilbaos del på tisdag och han kommer även att missa spel ett litet tag framöver då han representerar Ghana i afrikanska mästerskapen. Utöver honom missar även Dani Garcia det här mötet och Inigo Ruiz de Galarreta likaså, inga större avbräck trots allt då man har en Herrera tillgänglig här nu och offensiven mår som sagt riktigt jäkla bra och därmed utgår vi från att man klarar sig fint utan Williams här.

Alaves kommer till spel utan Abqar och Owono här på grund av afrikanska mästerskapen och Sedlar är out sedan tidigare, på grund av skada.

Med det sagt så finns alltså alla anledningar att tro att Bilbao vinner det här mötet tryggt, skillnaden är enorm då 21 poäng skiljer lagen åt till vardags i La Liga och formen på detta Bilbao är dessutom otroligt bra. De jagar sin sjätte raka vinst här på tisdag och är obesegrade sedan den 22 oktober 2023, därför är det heller inte överraskande att värdet inte alls är spännande här på 1×2-marknaden. Utan ett befogat favoritskap alltså, och vi klickar därför istället in 1 & BLGM – Nej här till otroligt fina 2.60x insatsen hos Bethard, superfint värde och det måste utnyttjas då bara ett lag i La Liga har gjort färre mål än Alaves säsongen 23/24, Cadiz. Alaves har dessutom bara gjort åtta mål på bortaplan den här säsongen, på elva matcher. 2-0?

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se