Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Juventus - Sassuolo


Spela!
Datum: Tisdag 2024-01-16 20:45
Land: Italien
Liga: Serie A
Spel: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.12
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Juventus med en superfin form här under de senaste veckorna och nu har dessutom målen börjat trilla in. Vinner tryggt här på tisdag.

Inter med en klar vinst över Monza borta här i helgen när de tom körde över sitt motstånd till slut, med hela 5-1 och det innebär – ännu en gång – att Juve behöver vinna här, för att inte hamna efter i guldstriden. De båda lagen har följt varandra ganska så exakt här under de senaste veckorna och därför skiljer just nu fem pinnar Inter och Juve åt, men där Juve då alltså har matchen mindre spelad.

Vinst här för Juve innebär därför att man på nytt placerar sig två pinnar efter, och det talar någonstans ändå allt för att det blir just exakt så efter Juves fight här mot Sassuolo hemma. Juve är inne i en otroligt fin period här nu och har dessutom börjat göra mer och mer mål, något de haft en del problem får vi slå fast här under hösten, det bekräftar även deras målskillnad ganska bra (29-12) – jämför det med Inters 49-10. Därför väldigt skönt för Allegri här att det lossnat ordentligt framåt här på slutet, det är alltid viktig och speciellt nu när Inter är riktigt jäkla bra.

Juventus kliver nu in i tisdagens fight med fem raka vinster, dessutom med sju vinster på de åtta senaste fighterna och de är även obesegrade sedan den 23 september 2023 – otroligt nog föll man då mot just detta Sassuolo med 4-2. Det tar vi dock ingen större hänsyn till, utan konstaterar bara att Juves form är minst sagt otrolig, de vinner match efter match och har numer alltså gjort 12 mål på sina 3 senaste fighter här. Milik satte dit ett hattrick här senast, Vlahovic har hängt kassar och lirare som Kenan Yıldız, Fabio Miretti, Andrea Cambiaso och Weah har inkasserat poäng. Mycket positivt för offensiven här i Juve som vi därför räknar med även här gör några mål, Sassuolo har inte varit sådär jättebra den här säsongen, utan skillnaden är enorm och Juve lirar hemma. 2-0 bör man därför bara lösa här.

Rabiot har varit lite av ett frågetecken här inför tisdagen men enligt rapporter från Italien ska han vara spelredo här och sägs dessutom starta det här mötet. Otroligt viktigt för Juve då han helt klart varit en av säsongens bästa lirare i det här laget. McKennie är däremot avstängd här och likaså Gatti, Chiesa sägs vara återställd men Kean missar definitivt den här fighten.

För Sassuolos del är Toljan och Vina out här på grund av skada men annars är truppen intakt för gästernas del, vilket vi ändå får slå fast är positiva förutsättningar. Vi räknar däremot inte med att det här blir avgörande på något sätt, utan skillnaden är som sagt enorm just nu när Juve växlat upp på det här viset. Vi ska heller inte glömma att Juve fortsatt är obesegrade här hemma, sju vinster av nio möjliga lyder facit och addera därtill att de bara noterats för blott fyra baklängesmål. Bäst i serien med den siffran. Sassuolo? Mer än hälften av deras matcher den här säsongen har resulterat i ett nederlag och då har de även släppt in otroliga 2.00 mål i snitt per spelad match här på resande fot – 18 mål på 9 matcher.

Allt talar som sagt för att Juve vinner här på tisdag och vi gillar därför Juve (-1.5 asian handicap) jättemycket här till 2.12x insatsen hos No Account Bet, 2-0/3-1 ska de lösa här hemma i och med det imponerande målsnittet här på slutet – bara två lag i Serie A har släppt in färre mål än Sassuolo på bortaplan (Salernitana & Frosinone).

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se