Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 10/1


Spela!
Datum: Onsdag 2024-01-10 19:44
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 2. Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 19:44.

Europatipset här med stort fokus på de olika cupspelet som rullar runt omkring i Europa, EFL Cup med Liverpool i fokus bland annat men även Supercupen i Spanien tar fart här i veckan, semifinaler som gäller där först mellan Real – Atletico och Barca – Osasuna och i vanlig ordning, numer liras den tävlingen i Saudiarabien. Även mycket portugisiskt fotboll med på kupongen och även Grekland finns med. Gala lirar ligafotboll och Trabzonspor likaså. Där har vi det! Vi kör väl! Vår analys och vårt spelförslag precis här nedanför. Lycka till!

1. Liverpool – Fulham, 1

Dubbelmöte är det som gäller här i EFL Cup (från nästa år är det singelmöten som gäller) och vi bör därför även kunna utgå från att Liverpool vinner den första fighten, semifinal trots allt och ett skärpt Liverpool bör vi kunna räkna med att få se. Spiken bra, trots det stora favoritskapet.

2. Real Madrid – Atletico Madrid, 1X

Spanska Supercupen (semifinal här) liras i vanlig ordning i Saudiarabien och här håller vi helt enkelt Real Madrid högre, de är det bättre laget och avståndet i La Liga-tabellen sammanfattar det hela ganska bra. 10 pinnar skiljer numer lagen åt och addera därtill att en titel står på spel här, ettan därför given när Real står till vänster men krysset spännande när Real Madrid närmar sig 60-65%.

3. Milan – Atalanta, 1X

Pålitliga här hemma detta AC Milan och riktigt samma känsla har vi inte kring Atalanta borta, de har haft stora svårigheter här (3 vinster av 10 möjliga i Serie A) och Milan bör därför ha en god chans att avancera här i Coppa Italia. Ettan given men krysset ett fint komplement när miljöombytet sker – och det vankas kvartsfinal.

4. Benfica – Braga, 1X

Benfica en befogad favorit här hemma och 1X någonstans en heltäckande lösning säger vi, ett otroligt formstarkt Benfica vi har att göra med trots allt och då bör skillnaden bli tydlig här. Cupspel förvisso, men vi närmar oss samtidigt åtråvärda platser här och då tenderar Benfica att kunna steppa upp ytterligare. 1X känns mycket bra.

5. Martimo – Leiria, 1

Tabellfyran i den portugisiska andraligan här vs Leiria som till vardags lirar i samma serie men som huserar först på en elfteplats i tabellen, skillnaden uppenbar här och därför bara rimligt att börja strecka på från vänster. Leiria med sex förluster av nio möjliga på bortaplan dessutom, vilket gör spiken intressant. Inga procent som stuckit iväg här heller, utan här jobbar vi runt 50%. Bra!

6. Vizela – Arouca, 1X2

Vizela med poäng i hälften av sina hemmamatcher i ligaspelet i Portugal och därför någonstans spännande med procenten till vänster här när Arouca ställs fram som klar favorit i cupspelets femte runda. 21% i dagsläget här på Vizela alltså och då skiljer bara tre pinnar lagen åt i en inhemsk tabell till vardags. Ettan superspännande och ska med, men X2 inte alls fel det heller. Vår val blir helgarderingen här.

7. Panathinaikos – Olympiakos, X2

Olympiakos med två raka nederlag här inför stormötet och det bör kunna trigga igång dem lite extra, sviten ska brytas och Olympiakos räknar vi därför med steppar upp här. Cupspel här dessutom, vilket känns som ett nyttigt miljöombyte. Givet med X2 säger vi när Panathinaikos agerar favorit. Superfina procent till höger.

8. Chesterfield – Gateshead, 1

Chesterfield med 20 vinster av 25 möjliga här i National League och med det sagt så blir valet ganska enkelt här, de är fullständigt överlägsna här – och extra mycket så här på hemmaplan. 11 vinster, 1 kryss. 0 förluster. Spiken given här hela vägen upp till 75-80%.

9. Barcelona – Osasuna, 1X

Ett kryss som någonstans ändå ska med känner vi när det vankas semifinal här i Supercupen, Osasuna med en förmåga att kunna spela jämnt och Barca har inte alls varit fläckfria. Snarare tvärtom. 1X klickas därför in när Barca närmar sig 80% här. Superchans!

10. Juventus – Frosinone, 1X

Att Juve besegrar Frosinone här i Coppa-kvarten utgår vi nog alla ifrån men absolut att det blir intressant med ett kryss här också när Juve är kupongens största favorit. Vi vet dessutom att Juve inte alls ofta vinner stort, utan Frosinone bör kunna spela hyfsat jämnt här i alla fall. En kupongrensare det här och vi måste testa då vi jobbar ett större system. 1X!

11. Santa Clara – Nacional, X2

En speciell cupfight det här då dessa två lag till vardags båda står på 33 poäng i den portugisiska andraligan, superjämnt här så här på förhand och ett öppet möte det här får vi slå fast. Bör kunna bli jämnt här och Nacional väljer vi någonstans i slutändan för dagsformen, rimligt när Santa Clara inte gjort ett mål på 243 minuter. Dessutom en väldigt vänsterlutad kupong det här trots allt, bortasegrar ramlar alltid in. X2 här.

12. Sivasspor – Galatasaray, 2

Det är svårt att annat än att faktiskt välja Galatasaray här när det vankas fight i Super Lig, de har vunnit 15 av 18 matcher och delar just nu förstaplatsen med Fenerbahce som har exakt samma resultatrad. De pushar verkligen varandra just nu och Sivasspor bör därför inte ha allt för mycket att säga till om här. Vi kör spiken, trots närmre 70% på Gala. Krysset mer intressant i match nummer 13.

13. Trabzonspor – Samsunspor, 1X

Trabzonspor alltså närmre 80% här hemma mot Samsunspor och då är det trots allt ett Trabzonspor här som tappat poäng i 8 av 18 matcher den här säsongen. Tre poängtapp här på hemmaplan dessutom, av åtta möjliga. Så här en jättefin chans till att faktiskt jobba krysset, gästerna har bara förlorat en fight av sina sex senaste dessutom, på uppgång och bör kunna ställa till med lite problem. 1X!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se