Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Middlesbrough - Chelsea


Spela!
Datum: Tisdag 2024-01-09 21:00
Land: England
Liga: EFL Cup
Spel: 2 & BLGM – Ja
Odds: 3.00
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Dubbelmöte är det som gäller här i semifinalen i EFL Cup och här bör vi kunna utgå från att Chelsea är påslagna direkt – 180 minuter från en final och titelfight.

Chelsea någonstans på rätt spår här får vi slå fast efter att ha vunnit fyra av sina sex senaste fighter sett till alla tävlingar, det ser bättre och bättre ut och därför har man alla anledningar att faktiskt tro på en titel här i EFL Cup nu, ett dubbelmöte ifrån en eventuell titelfight mot vad som ser ut att bli Liverpool.

Den chansen lär Chelsea inte vilja sjabbla bort, vi har verkligen svårt att se det hända nu när man börjat vinna fotbollsmatcher igen. Middlesbrough borta kan absolut vara en knepig uppgift men man är varma i kläderna här med en match mot Preston i ryggen (FA Cupen) och den vann man dessutom väldigt tryggt med 4-0. Att få göra just fyra mål tänker vi bör kunna hjälpa Chelsea här, absolut inget slutkört Chelsea efter det mötet, utan snarare tvärtom alltså – att den fighten hjälper de till att hålla uppe farten här.

Vi utgår från att Chelsea kliver ut hårt direkt här och någonstans ”säkrar” finalplatsen här i EFL Cup redan här på tisdag, Liverpool väntar strax efter returmötet längre fram i ligaspelet och därför ligger det i Pochettinos intresse att vinna här redan på tisdag, så att man någonstans bara kan spela av fighten på Stamford Bridge om två veckor. Med farten uppe och med självförtroendet intakt här bör vi därför kunna utgå från att Chelsea gör jobbet, de är så pass mycket bättre och är man bara fullt fokuserade på uppgiften, vinner man en sådan här fight i 8 av 10 fall. Så är det.

Fofana, James, Cucurella, Lavia, Sanchez, Chilwell, Chukwuemeka, Ugochukwu, Chalobah och Jackson missar alla med all säkerhet tisdagens fight för Chelsea men det finns en liten chans att Badiashile och Nkunku kan att lira, de är ännu inte helt borträknade här i alla fall.

För Middlesbroughs del missar anfallaren Rogers det här mötet på grund av en avstängning, även Azaz och Greenwood är out här eftersom att de representerat andra klubbar i EFL Cup vid ett tidigare skede här under 23/24. Silvera och McGree är båda iväg på afrikanska mästerskapen här och sedan tidigare är även Smith, Lenihan, O'Brien, Forss och McNair skadade. Alltså ganska så tunga förutsättningar för värden här på tisdag och skadeläget bör därför inte vara någonting som fäller Chelsea.

Att Chelsea däremot stöter på en del problem här utgår vi ifrån, deras defensiv har varit långt från stabil under säsongens gång och det får oss att tro att hemmalaget kan komma att såra dem. Absolut att Middlesbrough bör kunna få till en balja i alla fall men sett till över 90, räknar vi med att Chelsea står där som vinnare. En böljande matchbild men där kvalitén i slutändan fäller avgörandet alltså och vi gillar därför Chelseas & BLGM – Ja supermycket här till 3.00x insatsen hos Bethard. Kalasvärde säger vi i och med hur Chelsea har vunnit sina matcher här på slutet, sällan de faktiskt håller nollan intakt – bara skett 2 gånger i de 12 senaste fighterna. 2-1 eller 3-1 Chelsea!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se