Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Wigan - Manchester United


Spela!
Datum: Måndag 2024-01-08 21:15
Land: England
Liga: FA Cup
Spel: 2 & över 2.5 mål
Odds: 1.97
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Generöst motstånd väntar Man United i FA Cupens tredje runda, Wigan här till vardags i League One där de dessutom har det väldigt kämpigt. Stor skillnad.

Wigan som sagt till vardags i League One och även fastän en del nog ändå känner att de kan ha saker och ting att säga till om här då Man United inte alls varit bra den här säsongen, så har vi verkligen svårt att se det hända här. United förväntas även ställa fram ett starkt lag här enligt rapporter från England och då ska helt enkelt inte Wigan ha en möjlighet att fälla den här bjässen. För en bjässe, är de helt klart i det här sammanhanget.

Wigan dessutom som vi nämner med stora, stora problem i League One, de har bara vunnit en av sina sex senaste matcher och infinner sig först på en 18:e plats i tabellen, med blott fyra poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket. Alarmerande såklart för en klubb som lirade Championship-fotboll så sent som i fjol. Det går därför att argumentera för att de har annat att tänka på än FA Cupen.

Trots det, kan vi såklart räkna med att få se ett otroligt taggat hemmalag här på måndag, så är det, lite av årets match det här för Wigans del och extra mycket så för deras fans såklart, det motsatta scenariot i bortalägret här samtidigt och det brukar kunna ställa till det för favoriten. I slutändan har vi dock som sagt väldigt svårt att se att ett United med Hojlund, Rashford och Fernandes på banan ska misslyckas med att vinna här, skillnaden är enorm i dagsläget och United har dessutom vunnit mycket fotbollsmatcher den här säsongen. Det glömmer man väldigt ofta i och med hur svagt de faktiskt spelar, Arsenal och Man City har exempelvis bara vunnit två matcher fler än United i PL. Så den förmågan finns där, att vinna, och här räknar vi med att man gör just det – men kanske inte helt, helt problemfritt.

Wigan kommer definitivt till spel här utan Pearce, Kerr och Balagizi och Humphrys och Smith är båda ett frågetecken inför måndagen, visar sig Humphrys, lagets bästa målskytt den här säsongen missa det här mötet, ja då är det tunga nyheter för Wigan såklart. Vi räknar dock med att han hinner tillbaka här, sägs ha goda chanser att göra just det och här väntar trots allt Man United, lite smärta kommer därför absolut inte stoppa honom. En detalj som talar för att Wigan i alla fall kan komma att hänga ett mål här – enligt många, seriens (League One) bästa anfallare.

För Manchester Uniteds del är Onana som bekant tillgänglig här då han inte åker ner tillsammans med sitt Kamerun för afrikanska, utan ansluter precis inför turneringens start. Amrabat däremot ansluter direkt och missar därför måndagens fight här. Shaw, Malacia, Martinez, Mount, Lindelöf, Maguire, Casemiro och Martial är alla fortsatt out på grund av skada – majoriteten här kan dock vara tillgängliga för spel mot Spurs nästa helg. Ten Hag sägs ställa fram med följande manskap på måndag; Onana; Wan-Bissaka, Varane, Evans, Dalot; McTominay, Mainoo; Garnacho, Fernandes, Rashford; Hojlund

Ett otroligt starkt lag får vi slå fast och just ett avancemang här i FA Cupen verkar Ten Hag prioritera högt, inte jättekonstigt då han är pressad och behöver vinna varje match, men även det faktum att spelschemat inte alls är så intensivt här nu, öppnar upp för just en stark elva. Med det sagt så räknar vi med att United vinner det här mötet relativt tryggt, en del fart räknar vi också med att få se från deras sida då detta trots allt är ett ypperligt läge för dem att göra lite mål, samla på sig lite självförtroende och ha kul där ute på banan. Det bör man kunna ha mot ett League One-motstånd. 3-1 United? Någonting sånt, över 2.5 mål gillar vi därför här i kombination med det raka spelet på United, Wigan gör en del mål trots allt, bör kunna hänga en balja här. United + över 2.5 mål betalar trevliga 1.97x insatsen hos ComeOn! Bra värde härifrån.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se