Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 7/1


Spela!
Datum: Söndag 2024-01-07 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 1. Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 14:59.

Europatipset med ett par härliga fotbollsmatcher här under söndagen och först ut är alltså Arsenal – Liverpool här i FA Cupens tredje omgång. Spännande fight här i och med att lagen ställdes mot varandra så sent som den 23 december. Svag form på Arsenal dessutom och det gör det hela mer spännande. West Ham lirar också och så har vi även fyra Serie A-fighter samt grekisk fotboll på schemat! Finfina möjligheter här och vi kör! Vårt spelförslag följt av en stor analys precis här nedanför. Lycka till nu!

1. Arsenal – Liverpool, 1X

Rimligt att gå på hemmaplansfördelen här och på Arsenal, streckfördelningen så pass jämn här att det inte känns aktuellt att välja X2 framför 1X, utan 1X känns ok och extra mycket så i och med att Arsenal är ute efter revansch – två raka förluster lyder facit för deras del. Miljöombytet gör de väl.

2. West Ham – Bristol City, 1

West Ham en favorit att backa här och spiken rimlig hela vägen upp till 95% säger vi, hemmastarka, formstarka och klasser bättre än detta Bristol. En så kallad no-brainer det här!

3. Luton – Bolton, 1X2

Luton börjar leta sig uppåt mot 80-nivån här och det måste helt enkelt utnyttjas, att de vaknat till liv här på slutet talar endast emot dem mot detta Bolton då det bara betyder att fokuset på PL är ännu större. Kommer att vila lite gubbar här, perfekt läge att faktiskt göra det. 1X2 när ett formstarkt Bolton tittar förbi! Jobbar vi bortavinsten här (10%).

4. Nottingham – Blackpool, 1

Nottingham slog Manchester United här närmst på City Ground med 2-1 och är fortsatt pålitliga här hemma får vi slå fast, håller en bra nivå och League One-klubben Blackpool ska de därför bara hålla mot som favorit. Vi känner oss jättetrygga i spiken, trots närmre 90%. Blackpool med blott 2 vinster av 12 möjliga på bortaplan i seriespelet. 2-0 här, minst.

5. Peterborough – Leeds, X2

Topplag båda två i sina respektive serier men Leeds lirar högre upp och rimligt därför även att välja deras sida här, skillnaden inte sådär jätte, jättestor dock vilket talar för att Leeds hyser respekt för sitt motstånd och vi räknar därför med att man ställer fram ett starkt lag. Ingen underskattning här inte, därför förlorar man inte heller. X2 känns bra, men krysset ska alltså med när Leeds streckas högt – Peterborough inget uselt gäng utan ser sin chans här.

6. Shrewsbury – Wrexham, X2

League One-laget Shrewsbury här som vi väljer att gå emot, Wrexham är riktigt bra och lär lira just Leauge One-fotboll nästa säsong. Skillnaden inte alls stor här utan Shrewsbury har det kämpigt i seriespelet och har närmre ner till ett nedflyttningsstreck än upp, fint läge här att därför välja X2. Vi gör så!

7. Torino – Napoli, 1 2

Låga procent till vänster här och därför bara rimligt att ha med ettan då Napoli inte alls mår bra, stor besvikelse som bekant den här säsongen med blott 8 vinster 18 omgångar in. Torino dessutom bara med ett nederlag här hemma. 1X eller 12, vi väljer det sistnämnda då Napoli har ett fint bortafacit – bara Inter och Juve har fler vinster.

8. Udinese – Lazio, 1X

Lazio en favorit att fälla och i vår värld är detta till och med en no-brainer, Lazio en stor besvikelse den här säsongen trots allt där Sarri inte alls fått igång det här lagbygget. Haft en liten bättre period här på slutet men absolut att de kommer att få det jobbigt här. Udinese (20%) med blott fem nederlag den här säsongen, samtidigt som de jobbat in 11(!) kryss. 1X superval här – Lazio med poängtapp i 10 av 18 matcher.

9. Roma – Atalanta, 1X

Roma på Stadio Olimpico löser i alla fall krysset här, den känslan är jättestark såhär på förhand och Atalanta vet vi är bra men de når sällan samma typ av höjd som under pandemi-säsongerna. Där är de inte längre. 1X jättebra när Roma streckas till runt 52%.

10. Salernitana – Juventus, 2

Juve fortsatt sådär disciplinerade och per automatik ett motstånd, som rent mentalt är jobbigt att ställas mot. Det tror vi Salernitana får erfara här, sen avgör helt enkelt kvalitén – som många gånger förr för Juve den här säsongen. Juve tillbaka i vinnarspåret dessutom och står totalt på 13 vinster av 18 möjliga. Starka papper och spiken intressant hela vägen upp till 80%.

11. Aris Thessaloniki – PAOK, 1X

Bara 15% på Aris i skrivnade stund och det måste vi göra någonting med, visst är PAOK bättre, de toppar serien och har gjort det jättebra men Aris har bara förlorat en enstaka fight här hemma och är seriens andra starkaste lag sett till ”hemma”-tabellen. Jämnt derby så här på förhand och vi jobbar procenten! 1X här!

12. Olympiakos – AEK Aten, 1X

Även här räknar vi med att hemmaplansfördelen kommer att väga tungt och Olympiakos brukar som bekant vara att räkna med här i Pireus. De gör mycket mål och vunnit sex av åtta matcher här, 1X känns därför superstabilt – krysset jättefint dock när hemmalaget väntas nå runt 55-60%. Vi vet även att AEK Aten är bra (står på lika många poäng som Olympiakos).

13. Eibar – Athletic Bilbao, 2

Eibar tabellsjua i Segundan samtidigt som Bilbao har en otroligt fin säsong i La Liga i år, tabellfemma med blott tre poäng upp till CL och addera därtill att de faktiskt flugit fram här inför juluppehållet. Sju vinster av nio möjliga och noll förluster. Ser till att säkra det här avancemanget i Copa del Rey. Spiken här.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se